Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha vki azt mondja hogy rendese...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha vki azt mondja hogy rendesen van nálad hedonizmus. Akkor most az negatív vagy hogy értheti?

Figyelt kérdés
Azert nem kérdezem meg mert biztos nem fogja azt mondani hogy igen, oltogat.

2023. szept. 9. 17:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Tőle függ. Milyen hangsúllyal mondta? Irigykedik vagy lenéz? Ezt neked kell tudnod, te hallottad.
2023. szept. 9. 17:01
 2/12 A kérdező kommentje:

Írásban volt. Olyasmit írtam hogy de jo lesz hogy akar találkozni, mások meg unottan tv znek, nincs meg bennük ami nekem kell. Tűz vagy ilyesmi.

És ezekre vagy ilyesmikre írta.

2023. szept. 9. 17:13
 3/12 anonim ***** válasza:

Randizni fogtok?

Tök fölösleges ezen agyalni. Találkoztok, beszélgettek, megismeritek egymást, aztán kiderül összepasszoltok-e vagy sem.

2023. szept. 9. 17:24
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
2, pff, nem tudom, nálam ez szarkazmus lenne. Kiugrotok egy repülőből? Ha valaki találkozni akar, abban tűz van? 😆😆
2023. szept. 9. 17:27
 5/12 A kérdező kommentje:
Nekem is szarkazmus. Nem is ír azóta.
2023. szept. 9. 17:40
 6/12 anonim ***** válasza:
47%

Ha megbeszéltétek, hol és mikor találkoztok, akkor én se írnék többet. Minek? Majd ott beszélgetünk.

Semmi értelmét nem látom ezeknek a semmiről nem szóló üzengetéseknek.

2023. szept. 9. 17:44
 7/12 A kérdező kommentje:

De ugy lett megbeszélve hogy találkozunk éjszaka hogy addig még írkálunk.

De erre csak én írtam és nem is láttamozta még

2023. szept. 9. 17:47
 8/12 anonim ***** válasza:

"ugy lett megbeszélve hogy találkozunk éjszaka"

Mi vaaaaan???????????

Éjszaka????????

2023. szept. 9. 17:54
 9/12 anonim ***** válasza:
Hedonizmus? Tudid mit jelent? Szerintem ő se tudja.
2023. szept. 9. 19:59
 10/12 anonim ***** válasza:

Ezt rám mondták, sokat dohányzom ergo hedonista vagyok, hajszolom a jó dolgokat, abból sosem elég.

( a jó az relatív)

2023. szept. 9. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!