Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az emberek értékrendjét mennyire befolyásolja, hogy a celebek nagyon erkölcstelen életet élnek?
Figyelt kérdés
Vagyis nagyon sokan követik a hírességek magánéletét és ha nem is teljesen, de vannak dolgok, amiket átvesznek. Celebeknél tök általános, hogy pár évente válnak, partnert cserélnek, szeretőt tartanak és mindig azt kommunikálják, hogy boldogok és jól döntöttek. Nem lehet hogy az z átlagemberek közül is egyre többen úgy gondolják ez a jó? Pedig én úgy látom a rokonságban a mozaik család általában nagy szívás, vagyis vannak jó példák is, de nem csak annyi az egész, hogy "oh, már nem vagyok szerelmes, keresek új párt és probléma megoldva, minden rózsaszín lesz". Meg amúgy anyagilag is tökre leégés egy válás. A megcsalás társadalmi megítélése szerintem ambivalens, egyrészt mindenki úgy csinál, mintha meglepődne és erkölcstelennek tartaná, ha egy közeli ismerőséről nyíltan kiderül, másrészt meg pletyka szinten sok mindenkit osztanak ilyen szempontból.2024. máj. 13. 12:43
11/14 Senior Séf válasza:
12 éve kapcsoltam ki a TV-t.
12/14 anonim válasza:
9 - Tudom, régi a kérdés, csak érdekesnek találtam, amit írtál: "Én követek néhány hírességet akiknek tetszik a munkássága vagy valamilyen más ok miatt szimpatikusnak találom őket. De egyáltalán nem befolyásolja az én értékrendem, döntéseim, gondolkodásomat." - Persze, hogy nem, hiszen az értékrended és a gondolkozásod alapján választottad és fogadtad el őket.
13/14 anonim válasza:
12-es, igazából nem feltetlen. Mert ezek között van olyan is aki pl drogos volt, mégis kedvelem a zenéit, pedig nem fér bele az én értékrendembe.
14/14 anonim válasza:
Az EMBEREKÉT semennyire. Legfeljebb a tinik figyelnek rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!