Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az emberek miért nem hisznek abban hogy van igazi?, és az igaz hogy a, férfiak pedig a szexuális vonzalomra építik fel az egész kapcsolatot? .
"Az emberek szeretnek ilyeneket elhinni, mert gondolkodni nehéz."
Én azért hiszem el, mert azt mondják.
Nem tudom, férfi vagy nő vagy-e, de akár élőben felvállalva, vagy csak online névtelenül, de rengeteg férfi elmondja, leírja, milyen "minden" férfi, és senki nem szól rájuk. Amikor egy férfi azt mondja, minden férfit csak a pina érdekel, és semmi más, törődés se, semmi, és egyetlen férfi sincs, aki ezt hallva azt mondja, "naaa, azért engem ez meg az is érdekel, nem minden férfi ilyen" - akkor elgondolkozol, hogy aha, szóval ez az, amit a lapítók nem mernek kimondani, de gondolnak.
Tőlem mindenki azt hisz amit akar.
Ha valaki hisz ebben és szent meggyőződése, akkor teljesen mindegy mit mond az ember, milyen hosszan próbálja elmagyarázni, hogy miért igen vagy miért nem.
"nekem fontos hogy az elvei, erkölcsi normája ugyanazok legyen mint az enyém és ezek ne változanak, félek a megcsalástol is":
Lehet, hogy van olyan személy, aki neked megfelelne ilyen szempontok mentén, és lehet, hogy van olyan, hogy "az igazi", de általában nem a saját környezetében van az embernek ez, hanem totál máshol.
24. Viszonylag keveset gyakoríthatsz, mert mindig van aki leírja, hogy ez a mondás nem igaz.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Amúgy meg a férfiak maguk is sokszor elhiszik ezt, és nem mérik fel tisztán, hogy mik is a valódi igényeik.
A toxikus maszkulinitás, nekünk is rosszat tesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!