Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az emberek miért nem hisznek abban hogy van igazi?, és az igaz hogy a, férfiak pedig a szexuális vonzalomra építik fel az egész kapcsolatot? .
Van aki hisz abban, hogy van, hogy "igazi"
Sem cáfolni, sem megerősíteni nem tudom a létezését, ez inkább spirituális hit, - ami, ha jól értem, azt jelenti, - hogy van olyan, számomra tökéletes ember, akit nekem rendelt a sors. Ez vagy igaz, nem.
Racionális szemszögből azonban szerintem több "igazi" van:
A Földön kb. 8 milliárd ember él. Ennek kb. a fele nő, ez 4 milliárd ember. Ezek közül, tegyük fel, 2 milliád felnőtt (a gyerekeket, és az öregeket nem számolom).
A 2 milliárd nőből nyilvánvalóan TÖBB is van, aki nekem tökéletesen megfelelne, azoknak egy részével meg kölcsönös lehet a vonzalom.
Tehát több "igazi" létezhet(?).
A másik:
Igen, a férfiak nagyrészt szexuális vonzalomra építik fel a kapcsolatot (az más kérdés, hogy szerintem sokuknak nem akad olyan, aki tényleg kellene), mivel vizuálisabbak, mint a nők. Tudom, hogy sokaknak ez nem fog tetszeni, de egy csinos arc sokkal jobban elbűvöl egy férfit, mint az, amit ő maga tart értékesnek (pl. a diplomája).
Ugyanakkor vannak szapioszexuális férfiak (és nők) is, akiknek a külső kevésbé fontos, a másik intelligenciája viszont fontos szempont náluk.
Mi egyáltalán az "igazi"? Hogy tökéletes? Hogy le tudsz vele élni egy egész életet? Hogy nála jobban passzolót nem találnál?...
A másik pedig lehet nem minden férfira igaz, de nagy igazság van benne.
Az idealizmus az ember egyik legnagyobb betegsége, mert nap, mint nap szembesül saját és mások tökéletlenségével és ez óhatatlanul kitermel egy vágyat a tökéletesség felé. De ez sok esetben mérgező, mert elvakít abban, hogy ténylegesen jól mérd fel mire van szükséged, mit tudsz tolerálni.
A szexuális vonzalom meg persze, hogy alap az ismerkedésben, nőknek is, nem csak férfiaknak. Vannak persze kivételek, aranyásók, de a többség szeretne jó szexuális életet.
tobb 100 ezer igazi van a vilagon.
A ferfinak sem csak a szex fontos, ugyan ugy vagyik a torodesre mint egy no.
Mindkettő csak egy mítosz. Az emberek szeretnek ilyeneket elhinni, mert gondolkodni nehéz.
1. Nincs olyan hogy igaz, csak olyan hogy épp ezt érzed. Van akivel csak 100-200ember passzol, van akivel több ezer. Nincs semmi elrendelve, személyiségek vannak, akivel vagy működik vagy nem.
2. A szex csak addig fontos, amíg nem kapja meg a férfi. Ha megvan, akkor mindenkinek fontos lesz más is. És sokaknak eleve se fontos, hiába férfi, vagy nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!