Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az emberek miért nem hisznek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az emberek miért nem hisznek abban hogy van igazi?, és az igaz hogy a, férfiak pedig a szexuális vonzalomra építik fel az egész kapcsolatot? .

Figyelt kérdés
máj. 11. 12:09
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

Van aki hisz abban, hogy van, hogy "igazi"

Sem cáfolni, sem megerősíteni nem tudom a létezését, ez inkább spirituális hit, - ami, ha jól értem, azt jelenti, - hogy van olyan, számomra tökéletes ember, akit nekem rendelt a sors. Ez vagy igaz, nem.

Racionális szemszögből azonban szerintem több "igazi" van:

A Földön kb. 8 milliárd ember él. Ennek kb. a fele nő, ez 4 milliárd ember. Ezek közül, tegyük fel, 2 milliád felnőtt (a gyerekeket, és az öregeket nem számolom).

A 2 milliárd nőből nyilvánvalóan TÖBB is van, aki nekem tökéletesen megfelelne, azoknak egy részével meg kölcsönös lehet a vonzalom.

Tehát több "igazi" létezhet(?).

A másik:

Igen, a férfiak nagyrészt szexuális vonzalomra építik fel a kapcsolatot (az más kérdés, hogy szerintem sokuknak nem akad olyan, aki tényleg kellene), mivel vizuálisabbak, mint a nők. Tudom, hogy sokaknak ez nem fog tetszeni, de egy csinos arc sokkal jobban elbűvöl egy férfit, mint az, amit ő maga tart értékesnek (pl. a diplomája).

Ugyanakkor vannak szapioszexuális férfiak (és nők) is, akiknek a külső kevésbé fontos, a másik intelligenciája viszont fontos szempont náluk.

máj. 11. 12:33
 12/28 anonim ***** válasza:

Mi egyáltalán az "igazi"? Hogy tökéletes? Hogy le tudsz vele élni egy egész életet? Hogy nála jobban passzolót nem találnál?...

A másik pedig lehet nem minden férfira igaz, de nagy igazság van benne.

máj. 11. 12:37
 13/28 anonim ***** válasza:
50%

Az idealizmus az ember egyik legnagyobb betegsége, mert nap, mint nap szembesül saját és mások tökéletlenségével és ez óhatatlanul kitermel egy vágyat a tökéletesség felé. De ez sok esetben mérgező, mert elvakít abban, hogy ténylegesen jól mérd fel mire van szükséged, mit tudsz tolerálni.

A szexuális vonzalom meg persze, hogy alap az ismerkedésben, nőknek is, nem csak férfiaknak. Vannak persze kivételek, aranyásók, de a többség szeretne jó szexuális életet.

máj. 11. 12:38
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Én hinnék benne, de nekem pont olyan pasi lenne az igazi, akinek a szex valami utolsó utáni dolog.
máj. 11. 12:42
 15/28 anonim ***** válasza:
#10 ez röhejes. Személyiségfüggő, hogy ki csal és ki nem (vagy nem úgy, hogy nyilvánosan porig alázza a párját évekig).
máj. 11. 12:47
 16/28 A kérdező kommentje:
Szerintem létezik igazi csak van aki nem találja meg és azt gondolja nem de van aki az elején hitt benne csak meg változott a véleménye sajnálom őket
máj. 11. 13:04
 17/28 anonim ***** válasza:
#16 konkrétan nem tudhatod, hogy az igazinak gondolt ember hogyan használ ki és ver át úgy, hogy fogalmad sincs róla.
máj. 11. 13:21
 18/28 anonim ***** válasza:
Mert nem mindenkihez megy hozzá az ember évente hanem egyhez. Vagy nem minden nőt vesz el egy pasi hanem lehetoleg az egyiket csak.
máj. 11. 13:22
 19/28 anonim ***** válasza:

tobb 100 ezer igazi van a vilagon.

A ferfinak sem csak a szex fontos, ugyan ugy vagyik a torodesre mint egy no.

máj. 11. 13:24
 20/28 anonim ***** válasza:
89%

Mindkettő csak egy mítosz. Az emberek szeretnek ilyeneket elhinni, mert gondolkodni nehéz.

1. Nincs olyan hogy igaz, csak olyan hogy épp ezt érzed. Van akivel csak 100-200ember passzol, van akivel több ezer. Nincs semmi elrendelve, személyiségek vannak, akivel vagy működik vagy nem.

2. A szex csak addig fontos, amíg nem kapja meg a férfi. Ha megvan, akkor mindenkinek fontos lesz más is. És sokaknak eleve se fontos, hiába férfi, vagy nő.

máj. 11. 13:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!