Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Társkeresésnél hányadik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Társkeresésnél hányadik randin kérdezitek meg a férfitól, hogy mikor volt utoljára párkapcsolata vagy volt-e egyáltalán?

Figyelt kérdés
máj. 8. 18:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
23%
#8: Ne fáradj, csak le fognak pontozni. Itt a gyakorin mindenki megtudja mondani mit gondolsz, mit érzel, sőt azt is hogy mit fogsz érezni vagy gondolni!🤦
máj. 8. 19:11
 12/18 anonim ***** válasza:
53%

LOL, de hát ki írt olyasmit, hogy azonnal minden kiderül? Elég pár randi az ügyetlen hazudozók mellett és elég pár beszélgetés, hogy el tudd dönteni, hogy neked megfelel-e. Igazság szerint mégha nem is lett volna nővel soha dolga, vagy kevés lett volna, de látom rajta, hogy eléggé önbizalomhiányos, bátortalan és egyebek akkor se kapna esélyt.

Még akkor se ha tök illene hozzám, de pl. kiderül róla olyasmi ami nekem nem fér bele - nem szereti a macskákat, gyerekeket. Fordítva ugyanaz a helyzet.

Olyan emberrel legyen mindenki aki szerinte illik hozzá.

Nekem a csapongóak nem jönnek be.

máj. 8. 19:12
 13/18 anonim ***** válasza:
20%
12-t pontozzátok már le. Ezt valamelyik olyan írja ám, aki 0-24-ben ezen az oldalon írkál, 1 hete nem jártam itt kb és még mindig itt provokálja magát változatlanul. De legalább a savanyú uborka vagy ki nem kezdett el ide írkálni még. Az is sanszos, hogy BubbleCandy is járt már a kérdés alatt - lehet több profilról is vagy lehet ő a válaszoló is XD - nem kell komolyan venni. Felismerem a stílust, mert ebben a kategóriában kb ugyanazok az emberek vannak mostanában.
máj. 8. 19:21
 14/18 anonim ***** válasza:
65%

Alap dolgokat még az első randi előtt megkérdezem.

Bár a gyk furcsa hely, itt semmit nem szabad kérdezni. Sem azt, mit tanult, mit dolgozik, mi a hobbija, de még azt sem, hogy éppen valóban szingli-e, vagy van-e 5 gyereke 3 anyától. Viccesek vagytok.

máj. 8. 19:36
 15/18 anonim ***** válasza:
34%
Nem kérdezem meg, csak ha szóba jön.
máj. 8. 19:51
 16/18 anonim ***** válasza:
55%
Első randin, vagy akár már hamarabb is mikor még neten ismerkedünk. Mivel sok mindent le lehet szűrni belőle, így Akivel kèptelenség ilyesmiről őszintén beszélgetni azzal én nem akartam kapcsolatot. Senkinek sem okozott gondot, hogy elmondja egyébként, azok közül akikkel èn valaha randiztam.
máj. 8. 21:19
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
Amikor szoba kerul ez, azonnal lelepek.
máj. 8. 22:15
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

17

Te csak megelőzöd a nőt :D

máj. 9. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!