Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A műveltség és a kulturális szempontok marginálisak társkeresésnél?
Csak az incikek szerint számít csak a külső. Más incikek szerint csak a pénz. Viccesek.
Igazából igen sok minden számít. Nyilván a műveltség is. Egy művelt, tanult nő, férfi biztos nem akar egy olyan társat, aki nagyon eltér tőle.
Ismerkedős résznél mindenképp a külső lesz a fontos:
Kémia és vonzalom. Ezek nélkül esélytelen az egész.
Utána jön a szimpátia. Aminek már sok köze van a belső értékekhez, közös pontokhoz is.
Egy komoly kapcsolathoz pedig elengedhetetelen, hogy legyenek közös értékrendek, közös témák, közös tevékenységek.
De nyilván ez már csak idővel derül csak ki, nem az első pár randin. Míg ugye akülső vonzalom az már az első randinak is feltétele.
Tehát kell a külső, de önmagában semmit se ér.
Anyagias rész az már egyéni preferencia. Mindenkinek van egy szint, ami alá nem akar menni. Ez érthető azért, és valamennyire vállalható is. Nyilván sokan írnak hülyeségeket, amik egyáltalán nem általánosak, sem nálunk, sem máshol. Tehát aki azt hiszi, azért nincs párja, mert nincsen két luxusautója a villája előtt az tényleg egy hülye... albérletes embereknek is vannak párjaik. Vagy ugye fordítva, hogy ő csak olyannal ismerkedik, aki a legdrágább étterembe hívja randizni.. az ilyen meg is érdemli, hogy ne legyen senkije 🤷♂️
Tarskeresozok, tehat gyakorlati tapasztalat:
Hiaba s muveltseg, hiaba a jo kommunikacio, hiaba a humor, hiaba a kedvesseg es az udvariassag, hiaba a felepitett hatter, es meg sorolhatnam, sose vagyok eleg jo.
50 f, es a korosztalyombol ismerkednek.
Mindenki az instan es tarsain idealizalt herceget keresi.
2es válasz, nos egyetértek.
Te viszont kedves kérdésfeltevő, én 24 éves fiú vagyok, voltak kapcsolataim illetve kapcsolatban vagyok, számos randiban, beszélgetésben volt részem, de összegezve ezek a tapasztalatok csak az egyszerű tényeket erősítették meg:
1. Ha az illető hölgy vagy pasi alkalmit akar, kb ennyire szükűl le a dolog: Bejön nekem ez a személy szexuálisan vagy nem ?
2. De amennyiben hosszútávra, ismétlem hosszútávra keres párt, itt értsd házasságra, na ott már egyértelműen számít a műveltség, a lényeges dolgokról való eggyezés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!