Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért akadt ki ennyire?
Én arra tippelnék, hogy érzékenyen érintette a téma és azért reagált ennyire szélsőségesen. Pl. neki is van az életében valami, amivel nem elégedett, de nem tesz semmit, hogy változtasson rajta és valamilyen kifogással nyugtatja magát, hogy nem is tudna, nem rajta múlik. De ha így is van, akkor sem indokolt amit csinált, ez az oda-vissza tiltogatás a lehető leghülyébb és leggyerekesebb reakció volt. Ne foglalkozz vele, így is már túl sok figyelmet és energiát szenteltél neki.
Amúgy nem a te hibád, te csak elmondtad a saját véleményed, amivel nem is kötelező egyetérteni, de normális esetben erről lehetett volna beszélgetni, érveli a különböző álláspontok mellett sértődések nélkül.
Szerintem is sok időt szánsz rá, már akkor hanyagolnod kellett volna, amikor letiltott. Vagy ha akkor nem is, akkor amikor azt mondta, hogy nem reálisan látod a dolgokat, ugyanis amit közöltél vele az pont hogy reális.
Főleg, hogy ilyenkor szeretne szigorúbb lenni veled. Hát ki ő...
"... barátnőm megnézte az accountot másik profilról. Eltelt egy hét tiltás alatt, majd jött tőle egy üzenet, hogy legyünk "friends with benefits" és ne legyen semmi érzelem a dologban.Ha elfogadom oké, ha nem, akkor az se probléma, legyen szép Megjegyzem, innentől már nagyon furcsán írt, nagyon hűvös lett, megírta, hogy ne használjak smileykat, ő se fog, nem fog becézgetni és felejtsem el, ahogy eddig velem viselkedett. Mondtam neki, hogy nem akarom, hogy megváltozzon velem a viselkedése, erre azt válaszolta, hogy nem változott semmit, csak mikor látja, hogy nem vagyok reális, akkor szigorúbb akar lenni velem."
👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
Mert ki ő, az apád, vagy vmi narcisztikus személy?
Örülj, hogy megszabadultal tőle, elvégre frankón megmondta, hogy csak arra kellesz és úgy tűnik parancsolgatos 'én vagyok az úr a háznál' fajta.
Gusztustalan fráter, fúj.
Én meg arra tippelek, hogy beparázott attól, hogy komolyra fordul vagy félreérted a kedvességét vagy már esetleg érzel is iránta...
"ne legyenek érzelmek"
"nem foglak becézgetni, smileyt küldeni"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!