Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek miért akadt ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért akadt ki ennyire?

Figyelt kérdés
Beszélgettünk komolyabb témákról és azt találtam mondani, hogy szerintem minden embernek van választása, hogy változtasson az életén. Más kérdés, hogy sokan meghajolnak mások akarata előtt vagy elfogadják a sorsukat vagy olyan kultúrába születnek, ami nem feltétken a szabad életről szól, de ettől függetlenül nekik is lenne lehetőségük más utat választani, de persze ez kemény dolgokkal járna (kitagad a család stb), de ettől függetlenül a változtatás lehetősége minden ember számára adott.Ahogy ezt kimondtam, azt mondta, hogy ez baromság, megszakította a beszélgetést és letiltott 1 napra. Aztán feloldott ugyan, de nem írt 3 napig (előtte minden nap). Én annyit írtam neki a 4. napon, hogy nagyon megbántott a viselkedésével és ne kezeljen úgy, mintha én valami idióta lennék, csak egyszerűen másképp gondolkodunk és azt hiszem egyáltalán nem adtam okot az ilyen viselkedésre, mert mindig kedves voltam vele, elfogadó, melegszívű és úgy gondolom, hogy ez a tisztelet és elfogadás oda vissza kellene működjön és nekem is járna, de látom, hogy nem igazán érdekli, hogy én mit érzek, mert nagyon úgy tűnik, hogy csak egy szép testet és szexualitást lát bennem. Másnap írt viberen, legalább 30 üzenetet, amit mire elolvastam volna, addigra visszavont és letiltott megint. Sőt az instagram fiókját is törölte. Ott nem letiltott, barátnőm megnézte az accountot másik profilról. Eltelt egy hét tiltás alatt, majd jött tőle egy üzenet, hogy legyünk "friends with benefits" és ne legyen semmi érzelem a dologban.Ha elfogadom oké, ha nem, akkor az se probléma, legyen szép életem. Megjegyzem, innentől már nagyon furcsán írt, nagyon hűvös lett, megírta, hogy ne használjak smileykat, ő se fog, nem fog becézgetni és felejtsem el, ahogy eddig velem viselkedett. Mondtam neki, hogy nem akarom, hogy megváltozzon velem a viselkedése, erre azt válaszolta, hogy nem változott semmit, csak mikor látja, hogy nem vagyok reális, akkor szigorúbb akar lenni velem. Mikor írtam neki, hogy ez nem pálya (mármint, hogy semmi kedvességet nem kapok), mert erre szükségem van teljesen mindegy milyen kapcsolatról beszélünk, akkor kérdezte, hogy ugye tisztában vagyok vele, hogy ő ott más nőkkel fog szexelni és azt is írta hogy szerinte ez probléma... Mire válaszolni szerettem volna, hogy mivel baromi messze lakunk egymástól, nem reális egy komoly kapcsolatot lehetősége, így én ebben semmi rosszat nem látok, addigra tiltólistára kerültem ismét. Szóval a véleményem elmondani nem tudtam. Ennek két hete... És igazából nem egészen értem, hogy mit tettem, amiért ide jutottunk. Elsősorban férfiak véleménye érdekelne. Köszönöm

2022. okt. 29. 13:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem erre túl sok időt pazarolsz.
2022. okt. 29. 13:55
 2/12 A kérdező kommentje:
Egyszerűen csak érdekel, hol hibáztam el. Szeretnék tanulni belőle.
2022. okt. 29. 14:00
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez az ember fogyatekos
 4/12 anonim ***** válasza:
85%

Én arra tippelnék, hogy érzékenyen érintette a téma és azért reagált ennyire szélsőségesen. Pl. neki is van az életében valami, amivel nem elégedett, de nem tesz semmit, hogy változtasson rajta és valamilyen kifogással nyugtatja magát, hogy nem is tudna, nem rajta múlik. De ha így is van, akkor sem indokolt amit csinált, ez az oda-vissza tiltogatás a lehető leghülyébb és leggyerekesebb reakció volt. Ne foglalkozz vele, így is már túl sok figyelmet és energiát szenteltél neki.

Amúgy nem a te hibád, te csak elmondtad a saját véleményed, amivel nem is kötelező egyetérteni, de normális esetben erről lehetett volna beszélgetni, érveli a különböző álláspontok mellett sértődések nélkül.

5/12 anonim ***** válasza:
19%
Mit tanulhatnál abból, hogy más hogy reagál? Ne legyél már ekkora szent.
2022. okt. 29. 14:01
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is sok időt szánsz rá, már akkor hanyagolnod kellett volna, amikor letiltott. Vagy ha akkor nem is, akkor amikor azt mondta, hogy nem reálisan látod a dolgokat, ugyanis amit közöltél vele az pont hogy reális.

Főleg, hogy ilyenkor szeretne szigorúbb lenni veled. Hát ki ő...

2022. okt. 29. 14:06
 7/12 Noren1989 ***** válasza:
100%
Ott hibàztad, h nem te bannoltad.
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

"... barátnőm megnézte az accountot másik profilról. Eltelt egy hét tiltás alatt, majd jött tőle egy üzenet, hogy legyünk "friends with benefits" és ne legyen semmi érzelem a dologban.Ha elfogadom oké, ha nem, akkor az se probléma, legyen szép Megjegyzem, innentől már nagyon furcsán írt, nagyon hűvös lett, megírta, hogy ne használjak smileykat, ő se fog, nem fog becézgetni és felejtsem el, ahogy eddig velem viselkedett. Mondtam neki, hogy nem akarom, hogy megváltozzon velem a viselkedése, erre azt válaszolta, hogy nem változott semmit, csak mikor látja, hogy nem vagyok reális, akkor szigorúbb akar lenni velem."

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

Mert ki ő, az apád, vagy vmi narcisztikus személy?

Örülj, hogy megszabadultal tőle, elvégre frankón megmondta, hogy csak arra kellesz és úgy tűnik parancsolgatos 'én vagyok az úr a háznál' fajta.

Gusztustalan fráter, fúj.

9/12 anonim ***** válasza:
60%

Én meg arra tippelek, hogy beparázott attól, hogy komolyra fordul vagy félreérted a kedvességét vagy már esetleg érzel is iránta...

"ne legyenek érzelmek"

"nem foglak becézgetni, smileyt küldeni"

2022. okt. 29. 14:07
 10/12 anonim ***** válasza:
87%
Esetleg nem drogozik? Azok ilyen nem normálisak...
2022. okt. 29. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!