Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Társkeresésnél hányadik randin kérdezitek meg a férfitól, hogy mikor volt utoljára párkapcsolata vagy volt-e egyáltalán?
Én minél hamarabb és szemtől szembeni ismerkedés alatt nagyvonalakban érdekel mennyi kapcsolata volt és miért lett vége, kapcsolatok között mit csinált, szexelt-e össze-vissza, szexkapcsolatokban volt része, netán szerető volt-e. Én is elmondom ha érdekli.
De nem akarok magam mellé kiélt személyt, vagy szeretőt. A szexkapcsolat nem zavar és egy pár egyéjszakás kaland sem. De azért 50+ szexpartner, vagy 15+ partner kapcsolatban nálam nem pálya mert kapcsolatfüggő, illetve éretlen egyén nem hozzám való.
Nem mindegy egyáltalán, hogy kinek adok esélyt. És de észre lehet venni, hogy mikor hazudik a másik. Előbb utóbb lebukik!
Akit nem zavar, hogy előtte votlak vagy 100-an oké, de engem zavar és kész.
miért kellene tudnom?
azért, hogy az alapján minősitsem vagy tegyek rá egy bélyeget a fejére, hogy hello te azért nem leszel nekem jó mert 900 nővel voltál, és mi lenne, ha ezt nem tudnád, és mi lenne ha tudnád, mi lenne, ha beleszeretsz,hozzámész vagy elveszed és utána mondja meg..mi határozza meg, hogy utálod vagy szereted? egy infó róla amit ha őszinte akkor beteszed egy dobozba, ha nem őszinte azért, hogy nehogy ne kapjon egy esélyt akkor hazug?
De egy randin nem fog kiderülni a testbeszédéből semmi. Még egy profilozónak sem. Előbb meg kell figyelni hosszú ideig, hogy felállíts egy baseline-t, hogy mik azok a gesztusok, mimikák, hanghordozások, amik jellemzik.
Meg kéne figyelni hazugság közben is, ahhoz viszont tudni kéne az igazat.
Tudom, mindenki azt hiszi, hogy azonnal elkapta volna a Zodiákust, de ez nem így megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!