Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Társkeresésnél hányadik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Társkeresésnél hányadik randin kérdezitek meg a férfitól, hogy mikor volt utoljára párkapcsolata vagy volt-e egyáltalán?

Figyelt kérdés
máj. 8. 18:21
A kérdező szavazást indított:
Nem kérdezem meg tőle.
Már az első randi előtt megkérdezem. Például netes ismerkedésnél az 1. randi előtti chateléses fázisban.
Általában az 1. randin kérdezem meg tőle.
Általában az 2. randin kérdezem meg tőle.
Általában az 3. randin kérdezem meg tőle.
Változó, hogy mikor kérdezem meg tőle, de mindenképp meg akarom tudni, mielőtt összejövök vele.
20 szavazat
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
35%

Én minél hamarabb és szemtől szembeni ismerkedés alatt nagyvonalakban érdekel mennyi kapcsolata volt és miért lett vége, kapcsolatok között mit csinált, szexelt-e össze-vissza, szexkapcsolatokban volt része, netán szerető volt-e. Én is elmondom ha érdekli.

De nem akarok magam mellé kiélt személyt, vagy szeretőt. A szexkapcsolat nem zavar és egy pár egyéjszakás kaland sem. De azért 50+ szexpartner, vagy 15+ partner kapcsolatban nálam nem pálya mert kapcsolatfüggő, illetve éretlen egyén nem hozzám való.

máj. 8. 18:25
 2/18 anonim ***** válasza:
36%
Teljesen mindegy, vagy kamuzik akármit és megtudod állapitani? NEM, kinyomozod? NEM akkor meg, nem mindegy mit csinált a múltjában, ez alapján nem itélkeznék, vagy a múltja határozza meg? ő már nem az aki tegnap volt, ma meg MOST van, nem?
máj. 8. 18:33
 3/18 anonim ***** válasza:
36%
Nem kérdezem meg, mert nem releváns. Meg aztán mit faggassam a korábbi kapcsolatairól? Ő mond 1 szempontot, a másiké már nem ismert.
máj. 8. 18:38
 4/18 anonim ***** válasza:
33%

Nem mindegy egyáltalán, hogy kinek adok esélyt. És de észre lehet venni, hogy mikor hazudik a másik. Előbb utóbb lebukik!

Akit nem zavar, hogy előtte votlak vagy 100-an oké, de engem zavar és kész.

máj. 8. 18:41
 5/18 anonim ***** válasza:
44%

miért kellene tudnom?

azért, hogy az alapján minősitsem vagy tegyek rá egy bélyeget a fejére, hogy hello te azért nem leszel nekem jó mert 900 nővel voltál, és mi lenne, ha ezt nem tudnád, és mi lenne ha tudnád, mi lenne, ha beleszeretsz,hozzámész vagy elveszed és utána mondja meg..mi határozza meg, hogy utálod vagy szereted? egy infó róla amit ha őszinte akkor beteszed egy dobozba, ha nem őszinte azért, hogy nehogy ne kapjon egy esélyt akkor hazug?

máj. 8. 18:46
 6/18 anonim ***** válasza:
28%
Engem az nagyon zavarna, ha sok barátnője lett volna. De erről tuti hazudnak.
máj. 8. 18:57
 7/18 anonim ***** válasza:
19%
Hazudjon nyugodtan úgyis kiderül, amúgy a testbeszéd nem hazudik, csak arra kell odafigyelni és nemcsak egyszer kíváncsiskodni, igazából lehet feltételes módban is érdeklődni mit csinálna ilyen-olyan helyzetben, bár azt látni, tapasztalni, hogy kicsoda komoly, normális vagy infantilis.
máj. 8. 19:01
 8/18 anonim ***** válasza:
55%

De egy randin nem fog kiderülni a testbeszédéből semmi. Még egy profilozónak sem. Előbb meg kell figyelni hosszú ideig, hogy felállíts egy baseline-t, hogy mik azok a gesztusok, mimikák, hanghordozások, amik jellemzik.

Meg kéne figyelni hazugság közben is, ahhoz viszont tudni kéne az igazat.

Tudom, mindenki azt hiszi, hogy azonnal elkapta volna a Zodiákust, de ez nem így megy.

máj. 8. 19:07
 9/18 anonim ***** válasza:
41%
Ássa el már magát az, aki szerint neki ezt joga van tudni, de fordított esetben a férfi bezzeg fogadjunk incel, ha szeretné tudni hogy a nőnek hány partnere volt.
máj. 8. 19:09
 10/18 anonim ***** válasza:
21%
Minél hamarabb, a nulla komoly kapcsolat kizáró ok, ahogy az is, ha volt neki olyan, ami nagyon sok évig tartott, közös élet, tervek, stb. Ideális esetben volt neki pár max 2-3 éves.
máj. 8. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!