Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak párok, akik a gyakorin...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak párok, akik a gyakorin jöttek össze és jó a kapcsolat?

Figyelt kérdés

2024. márc. 25. 20:05
 1/7 anonim ***** válasza:
Én egyet ismerek, egy volt osztálytársnőm, gimi vége fele jöttek össze, kb 4-5 éve, a mai napig boldogak együtt.
2024. márc. 25. 20:21
 2/7 A kérdező kommentje:
És parkereses céljából kezdtek el ismerkedni, vagy csak jóba letek?
2024. márc. 25. 20:23
 3/7 anonim ***** válasza:
Ezek ilyen urban legend-ek.
2024. márc. 25. 20:24
 4/7 A kérdező kommentje:
Mi?
2024. márc. 25. 20:25
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha jól emlékszem, egy random bioszos kérdés kapcsán kezdtek el privátban beszálgetni, és onnan egyik dolog követte a másikat. Nem ilyen "XY vagyok, szeretne valaki ismerkedni?" jellegű kérdésből indult ki, ha erre gondolsz.
2024. márc. 25. 20:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Volt barátnőmmel itt ismerkedtünk meg, ennek a napokban lesz 10 éve. Beszélgetni kezdtünk, nem kapcsolati célzattal, majd szép lassan egymásba szerettünk. Lehúztunk pár évet együtt és az elválás is külső okokból történt, nem rúgtuk össze a port. Máig életem egyik legmeghatározóbb személyének tartom Őt és kívánom, hogy boldog élete legyen, attól függetlenül, hogy már eltávolodtunk egymástól. (Ha kicsit magamba nézek, bánom is, hogy elengedtem...)
2024. márc. 25. 21:50
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
itt mar nincsenek igazan nok.. a tobbseg nonek adja ki magat de kozben ferfi.
2024. márc. 26. 00:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!