Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szemzünk?

Figyelt kérdés

Általában miért szemeznek az emberek?

Hogy jutunk el eddig? Ez többnyire véletlen? Vagy inkább kell hozzá az egyik fél részéről a szándékosság?

Mi ezzel a cél? Ha épp szingli vagyok, akkor egyértelmű. Egyértelmű? Ha nem vagyok, miért szemezek valakivel? Olyankor mi a cél ezzel?

2024. máj. 7. 01:48
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Lehet szépen nézni valakire, ha szimpatikus az illető, meg lehet csúnyán, ha unszimpatikus.

Ha az előbbi felállás van, akkor lehet, hogy szeretnétek megismerni is egymást. Szerintem kb ennyi.

2024. máj. 7. 04:09
 2/6 anonim ***** válasza:

Mentális beszélgetés. A pasi lesi a nőt hogy megd.gná szivesen, a nő meg vissza, hogy benne is lenne. Dehát aztán mindenki megy tovább mert a helyzet meg nem ismerkedős éppen.

Vagy amikor pasik lesnek gyerek nő mellől, az kb "beszélgetés" arrol hogy családom van, de más nőkkel hálnék.

Metakommunikácio a szemezés.

2024. máj. 7. 06:12
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem mindig azt mondják a lányok, hogy úgy nézem őket mint egy lidérc.
2024. máj. 7. 06:15
 4/6 anonim ***** válasza:

Én elég gyakran szemezek nőkkel, egyik kedvenc időtöltésem pl. buszon, villamoson, néha vonaton utazva. Életem első barátnőjét is ilyen módon ismertem meg, és lett utána több kaland is hasonló indulással, pedig általában nem ismerkedési célzattal kezdtem nézegetni a nők szemét.

Egyszerűen szépnek, izgalmasnak, vonzónak, különlegesnek találtam őket, figyeltem a vonásaikat, próbáltam kitalálni, milyen személyiségük, hangjuk lehet, és az is érdekelt, miket figyelnek meg a világból. Ha pedig ezt észrevették, és úgy tűnt, szimpátiára utaló gesztussal, tekintettel, esetleg mosollyal viszonozták, örültem, mert tudtam, hogy jól esik nekik, hogy megakadt rajtuk a tekintetem. Amikor szemezek egy nővel, sosincsenek direkt szexuális gondolataim velük kapcsolatban.

2024. máj. 7. 12:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem csak azok avannak.
2024. máj. 7. 12:47
 6/6 anonim ***** válasza:
De sokáig hittem, hogy egyértelmű... Egyáltalán nem az. Vagy nem úgy, ahogy én hittem, hogy van konkrét célja is, lesz "következménye", ha egy férfi ezt teszi. Semmi soha. Megy tovább utána minden(ki) a maga útján.
2024. máj. 7. 13:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!