Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másabb ember lennék ha lett volna már barátnőm?
Figyelt kérdés
25 éves vagyok és nem volt még barátnőm, ha lett volna 2-3 barátnőm akkor másabb ember lennék?
Magabiztosabb, boldogabb, élményekkel teli lennék?
2024. máj. 6. 16:40
1/6 anonim válasza:
Nem biztos, hogy boldogabb lennél, de az emberismereted valószínűleg jobb lenne.
2/6 anonim válasza:
Én szerintem még nem maradtál le semmi értékesről, inkább megspóroltál magadnak pár csalódást. Az ÖNbizalom nemhiába ÖNbizalom. Belőled fakad, más nem adhat neked ÖNbizalmat. Te neked kell növelni és ha lesz akkor te fogsz másképp viszonyulni az élethez, nemcsak a nőkhöz!
4/6 anonim válasza:
"Magabiztosabb, boldogabb, élményekkel teli lennék?"
IGEN
5/6 anonim válasza:
Ha lett volna 2-3 barátnőd, akkor lett volna 2-3 szakításod. Okkal történik, tehát lehet, hogy lett volna megcsalás, átverés, kihasználás. Esetleg lenne valahol egy gyereked, aki összeköt az ebéddel. Miből gondolod, hogy csak pozitív tapasztalatokat szereztél volna?
6/6 anonim válasza:
Tapasztaltabb lennél és nem égnél be ha meg kell dugni egy nőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!