Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Aki abban hisz, hogy a párja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki abban hisz, hogy a párja ne lásson senki mást vonzónak, hogyan képzeli ezt el?

Figyelt kérdés
Ez egy teljesen komoly kérdés, mert nem értem. Egy véletlenszerű, de valós példa. Nem nézünk gyakran tv-t, de tegnap takarítás közben a háttérben ment valami műsor, amiben igencsak vonzó hölgyek, 1-2 vonzó pasi is volt. Egyből kiszúrtam a lányt, aki a párom szeme szerint csini lehet, hiszen én magam is az ideálja vagyok, a csaj pedig egy az egyben én voltam, csak ő pár területen még jobban is nézett ki nálam. Láttam egy vonzó csávót is. Akkor ez a szituáció hogyan nézne ki azok fejében, akik szerint bűn, ha más is szexi, nem csak ők? A párotoknak véletlen sem mehet végig egy gondolat a fejében, hogy "hm, ez csinos, szép a hasa/feneke"? Persze itt nem azokra gondolok, akiknek az jár a fejében, hogy "bárcsak az én párom is ilyen lenne, de lennék inkább azzal az emberrel, mint az enyémmel".Nálam hűségesebb ember nem igen van, egyszer nem vettem észre, hogy valaki flörtöl velem, és még nekem volt bűntudatom a párom felé. Mégsem tudom elképzelni azt a világot, hogy szó szerint eszedbe sem juthat az, hogy valaki jól néz ki. Aki valóban ebben hisz, elmondaná ezt? 25n
2024. máj. 6. 15:03
 1/5 anonim ***** válasza:
82%
Én arra vagyok kíváncsi, hogy benned miért fogalmazódott meg ez a kérdés. 🤨
2024. máj. 6. 15:11
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez a szituáció úgy néz ki, hogy intelligens ember meglátja, konstállja, hogy jól néz ki és tovább lapoz.

A proli ember meg ha meglát az utcán az nőt a párja mellett is bámulja, fütyül utána. Vagy ha neten lát lementi, nyáladzik rá, agyhalott kommenteket ír, hogy "ilyen bulája senkinek nincs cicamica", vagy ráír másokra "mert ez csak", mások előtt megszégyeníti a párját azzal, hogy netes és utcai ribik seggéről és csöcséről áradozik.

Ez a gáz, ez ellen joggal szólal fel az érintett.

2024. máj. 6. 15:12
 3/5 A kérdező kommentje:

1 Azért fogalmazódott meg, mert használom a tiktokot és az emberek olyan egyhangúan (több ezer kommenttel) vannak bizonyos vélemények mellett, hogy számomra felfoghatatlan, és sokszor arra gondolok, hogy én vagyok e a fura, mert nem úgy gondolok a páromra, mint egy mocskos kutyára, mert vannak gondolatai. Több lány fogalmazta meg, hogy nem hajlandó olyan jelenetet nézni a párjával, amiben szexuális tartalom van, mert mi van, ha feláll neki. Tessék? El sem tudom ezt képzelni. Mintha tehetne róla. Vagy a másik. A férfiak (és amúgy a nők többsége is így csinálja) maszturbálási szokásait is úgy fogják fel, mintha a sátán maga lenne a párjuk. Például kirakott egy lány egy videót, amiben elmondta, hogy bár az ő pasija az utcán nem néz meg más nőket a szeme láttára, nincs is social media oldala , ezáltal nem nezeget nőket ubalombol, de néha napján mégis ráránt egy videóra, amikor arra van szüksége. Nem értem a problémát. A pasi láthatóan nem vágyakozik más nők után, hiszen nem hobbija nézegetni másokat, szimplán ha kanos, leül és a négy fal között elő vesz egy szexi videót.

2 Igen, számomra is ez a különbség. A második egyértelműen nem kapcsolatra termett személy, de az elsővel nem látok problémát.

2024. máj. 6. 15:25
 4/5 A kérdező kommentje:
1eshez még hozzá tenném, hogy azért jutnak ezek eszembe, mert elbizonytalanodom, hogy mi van, ha velem van baj. Én egy relatíve, átlag fölötti, szerintem kifejezetten jó kapcsolatban élek. A párommal tiszteljük egymást. Nem bamulunk másokat a másik jelenlétében, nem kedvelünk képeket másokról, nem követünk senkit csak nézegetésből. De nem is foglalkozom azzal, hogyha nézünk egy filmet és oylan csaj van benne, akiről tudom, hogy szerinte jó nő lehet, néha még oda is szólok, és ő is mondta már nekem, hogy "na ez tuti bejön neked,mert olyan a haja, amit imádsz (és egyébként a parome is olyan), és abba sem kötök bele, hogyha éppen nem tudunk együtt lenni, ezért elintézi magának a top 10 felnőtt színészének videója által a 4 fal között 5 perc alatt.
2024. máj. 6. 15:29
 5/5 A kérdező kommentje:

[link]

Szembe is jött egy videó. Máris több száz komment erre, hogy szakításra ad okot egy ilyen jelenség

2024. máj. 6. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!