Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki abban hisz, hogy a párja ne lásson senki mást vonzónak, hogyan képzeli ezt el?
Ez a szituáció úgy néz ki, hogy intelligens ember meglátja, konstállja, hogy jól néz ki és tovább lapoz.
A proli ember meg ha meglát az utcán az nőt a párja mellett is bámulja, fütyül utána. Vagy ha neten lát lementi, nyáladzik rá, agyhalott kommenteket ír, hogy "ilyen bulája senkinek nincs cicamica", vagy ráír másokra "mert ez csak", mások előtt megszégyeníti a párját azzal, hogy netes és utcai ribik seggéről és csöcséről áradozik.
Ez a gáz, ez ellen joggal szólal fel az érintett.
1 Azért fogalmazódott meg, mert használom a tiktokot és az emberek olyan egyhangúan (több ezer kommenttel) vannak bizonyos vélemények mellett, hogy számomra felfoghatatlan, és sokszor arra gondolok, hogy én vagyok e a fura, mert nem úgy gondolok a páromra, mint egy mocskos kutyára, mert vannak gondolatai. Több lány fogalmazta meg, hogy nem hajlandó olyan jelenetet nézni a párjával, amiben szexuális tartalom van, mert mi van, ha feláll neki. Tessék? El sem tudom ezt képzelni. Mintha tehetne róla. Vagy a másik. A férfiak (és amúgy a nők többsége is így csinálja) maszturbálási szokásait is úgy fogják fel, mintha a sátán maga lenne a párjuk. Például kirakott egy lány egy videót, amiben elmondta, hogy bár az ő pasija az utcán nem néz meg más nőket a szeme láttára, nincs is social media oldala , ezáltal nem nezeget nőket ubalombol, de néha napján mégis ráránt egy videóra, amikor arra van szüksége. Nem értem a problémát. A pasi láthatóan nem vágyakozik más nők után, hiszen nem hobbija nézegetni másokat, szimplán ha kanos, leül és a négy fal között elő vesz egy szexi videót.
2 Igen, számomra is ez a különbség. A második egyértelműen nem kapcsolatra termett személy, de az elsővel nem látok problémát.
Szembe is jött egy videó. Máris több száz komment erre, hogy szakításra ad okot egy ilyen jelenség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!