Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság már minden szingli nő számára az jelenti a társkeresést, hogy felregisztrál valami társkereső honlapra vagy alkalmazásra és ott ismerkedik?
Figyelt kérdés
Férfiként emiatt nekem is ezt kell tennem? Készíttetni magamról 5-7 olyan képet, amiken minél jobban nézek ki és amik bemutatják, miket szeretek csinálni a szabadidőmben és reménykedni, hogy a neten lévő nők közül valakinek (aki viszonylag még tetszik is nekem) pont én leszek az esete a képeim alapján?
Ha ebben az egész internetes társkeresősdiben én nem akarok részt venni, akkor nem is lesz barátnőm, mert élőben már nem nyitottak a nők ismerkedésre, hanem csak a neten?
2024. máj. 5. 15:45
11/19 anonim válasza:
Az a pofidtól függ.
Élőben nagyon kínos egy nő számára, ha olyan megy oda aki nem néz ki elég jól.
12/19 anonim válasza:
Rutinos társkeresőként elárulom neked, hogy az online társkeresésben hátrányból indulsz a legjobb minőséget barátitársaságból van esélyed behúzni. Online nagy a konkurencia, dugásra jó, társkeresésre nem annyira.
13/19 anonim válasza:
"a legjobb minőséget barátitársaságból van esélyed behúzni"
🤮🤮🤮
14/19 anonim válasza:
ma 17:51 te korlátolt gondolkodású kommentelő. Nem barátra gondoltam, hanem mondjuk barát barátja, ismerős távoli rokona stb. Ne légy már ennyire szemellenzős együgyű barma istennek.
15/19 anonim válasza:
A "legjobb minőség" és a "behúzás" szavak problémásak. Ilyen gyágecci kisfiú lehetsz.
16/19 anonim válasza:
ma 18:00 hát megint mellényúltál, de ez viszont elég gyakori azoknál, akik csorbítják az átlag IQ szintet. Szóval nem lepődtem meg, hogy a kifogásod valami sekélyes semmitmondó szarság lesz 😁
18/19 anonim válasza:
Én régebben, de igen , nekem ezt jelentette. Fél év után lett párom. Azóta össze is házasodtunk.
19/19 anonim válasza:
60 fölött sok év egyedül lét után találtam meg azt akivel újra összeköltöznék. Viszonzott volt és rövidesen napokig együtt voltunk. Hat hónap után kiadtam a laksom mert minek álljon üresen ha nem ott élem az életem. 6 éve boldogan élünk. Persze voltak akik összeköltöztek volna velem de egy porcikám sem kívánta. Volt akinek azt sem engedtem meg, hogy ott aludjon. Volt aki napokig ott volt de nem engedtem volna, hogy oda költözzön. Butuska volt de nem akartam megbántani. Szolgalelkű volt de szégyelltem volna a gyerekeim előtt, hogy apa mennyire alább adta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!