Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért félnek a pasik odamenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért félnek a pasik odamenni egy nekik tetsző lányhoz?

Figyelt kérdés
2024. máj. 5. 09:34
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
egyéne válogatja
2024. máj. 5. 09:40
 2/19 anonim ***** válasza:
61%
Én azért mert kicsi a kukim
2024. máj. 5. 09:40
 3/19 anonim ***** válasza:
76%
Erzesem szerint nagyon. Max felreszegen mernek probalkozni de az ugye alapbol regflag
2024. máj. 5. 09:41
 4/19 anonim ***** válasza:
20%
Mert ha a lánynak nem tetszik a pasi, feljelentheti zaklatásért.
2024. máj. 5. 09:44
 5/19 anonim ***** válasza:
55%
Én nem odamenni félek, mert igazából annak nincs jelentősége, ha udvariasan közelítesz akkor max elutasítanak.. persze, ha hetek vagy hónapok óta ábrándozol a másikról és nem kezdeményeztél akkor megértem, hogy nagyon rossz tud lenni, ha egyszer igen és elutasítanak. De vannak ettől sokkal félelmetesebb dolgok is.
2024. máj. 5. 09:45
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Mert félnek a visszautasítástól meg attól, hogy kinevetik őket.

Ráadásul a csajozás ismeretlen terep, nem tanítják a közoktatásban, tehàt félnek az ismeretlentől is.

Szubjektív véleményem az, hogy a pasiknak az esetek többségében a szerencse választ párt. Szerencséje van, mert véletlenül bejön a haverja húgának stb.

2024. máj. 5. 09:45
 7/19 anonim ***** válasza:
Nem félnek
2024. máj. 5. 09:47
 8/19 anonim ***** válasza:
55%

Nem félek. Igazából az zavar azért, hogy sok nő egyáltalán nem mutatja ki, hogy tetszenék neki.

Vannak viszont olyanak, akik mintha jeleket küldenének, miközben nagyon nem akarnak semmit tőled. Az ilyenek összezavarják a férfi agyat, ami közismerten nagyon egyszerűen működik:)

2024. máj. 5. 09:49
 9/19 anonim ***** válasza:
46%
Nem minden pasi fél, csak a nagyon önbizalomhiányos pasik...De szerintem belőlük sokkal kevesebb van, mint azokból, akik azért nem mennek oda egy nőhöz, mert az igazából be sem jön nekik...
2024. máj. 5. 09:51
 10/19 anonim ***** válasza:
57%

Ez nem szerencse kérdése és nem is tanítható...

2024. máj. 5. 09:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!