Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért félnek a pasik odamenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért félnek a pasik odamenni egy nekik tetsző lányhoz?

Figyelt kérdés
2024. máj. 5. 09:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
47%
9, szerintem is. Az esetek többségében nincs félelem, csak ANNYIRA azért nem jön be nekik az a nő. Valamennyire lehet, hogy igen, de nem eléggé ahhoz, hogy meg is mozduljanak érte...
2024. máj. 5. 10:00
 12/19 anonim ***** válasza:
70%
Én meg nem félek tőle, hanem tudom, hogy egy nőnek sincs gusztusa hozzám, mert csúnya és alacsony vagyok.
2024. máj. 5. 10:04
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jó nők esetében szoktak inkább félni ettől, vagy ha nagyon nem néznek ki jól és sok visszautasítás érte már őket.
2024. máj. 5. 10:05
 14/19 anonim ***** válasza:
61%

Több opció létezik:

1) A férfi önbizalomhiányos és hiába érzi, akár tudja, hogy bejön a nőnek nem mer lépni.

2) Önbizalomhiányos és nem is tudja, hogy van esélye így nem tesz semmit.

3) Párja van, szeretője van szóval nem tetszel neki (annyira).

4) Nincs senkije és nem is tetszel neki (annyira).

5) Tetszel neki, de megvárja míg te lépsz mert ő nem fog akkor se ha lemarad rólad.

2024. máj. 5. 10:13
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem félelem kérdése. Az elmúlt 10 évben az általam megismert nők 100%-a házas volt, és volt legalább 40 gyereke. Olyanhoz mi értelme odamenni?
2024. máj. 5. 11:00
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Mert már 30 -on túl vagyok. Nem valószínű, hogy olyasvalakire találnék akinek nincs gyereke, illetve ne szeretne. Ugyanis én nem szeretnék!

Szerintem aki ilyen világba csinál gyereket, az kibaszik a gyerekével. (Egyéni meglátás és vélemény!) Kalandok lehetnek akár egy szemrevaló 60assal is. Egyetlen feltételem, hogy ne legyen kövér és legyenek fogai.

2024. máj. 5. 11:25
 17/19 anonim ***** válasza:

Kedves Paul!

Én azt gondolom, hogy szerencse.

Mert ha a fiktív példámban szereplő pasi nem jönne be a haverja húgának, akkor nem keletkezne párkapcsolat.

Valójaban a csajozás tanítható, csak ezzel nagyon kevesen foglalkoznak, mert az terjett el, hogy az ösztönös.

Valójában sosem volt ösztönös, hiszen az ókori embernek nem igazán kellett csajozni, mivel adták-vették, vagy rabolták a lányokat. Hérodotosz is feljegyzett asszonyrablást a perzsa-görög konfliktus gyökereinek a tárgyalásakor. Szóval aki tetszett, az elrabolták, ami a kor szokásainak megfelelhetett.

Napjainkban azonban, amikor már a nőknek is van választásuk, már szükséges a kommunikáció is, ami tanulható.

Mondok egy példát.

Az emberek igen érzékenyek arra, amikor egy idegen belép az intim zónájukba.

Tehát meg lehetne tanítani a pasiknam pl. azt, hogy "amikor megszólítasz egy lányt, ne menj hozzá túl közel, ne lépj be az intim zónájába, mert rögtön elrontod az egészet".

Aki azonban sosem tanult kommunikációt, az sosem hall erről.

Kivéve, ha feldedezi ezt az íratlan szabályt.

Vagy nem. Akkor meg csodálkozik, hogy miért kap folyamatos visszautasítást.

2024. máj. 5. 11:50
 18/19 anonim ***** válasza:
*terjedt el
2024. máj. 5. 11:51
 19/19 anonim ***** válasza:
Mert 10-ből 8x elutasítottak, és kösz de nincs kedvem többhöz.
2024. máj. 5. 15:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!