Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A párotokkal együtt szoktátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párotokkal együtt szoktátok felköszönteni anyák napján az anyósotokat?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a párom édesanyját, többet kaptam tőle mint a saját édesanyámtól és hálás vagyok neki mindenért. Szerettem volna neki kedveskedni én is anyák napján, de a párom szerint ez egyszemélyes feladat mindenkinek a saját anyukáját kell felköszönteni és ő még ilyenről nem is hallott. Annyira rosszul esik, tök rosszul érzem magam ez miatt.. :(

2024. máj. 5. 07:09
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem meg már nem él az anyukám. Hidd el, ez még rosszabb.
2024. máj. 5. 07:26
 2/18 anonim ***** válasza:
64%
A párodnak van igaza.
2024. máj. 5. 07:27
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Együtt megyünk, de én nem köszöntöm, csak elkísérem a párom.
2024. máj. 5. 07:42
 4/18 anonim ***** válasza:
24%
Kedveskedj neki születésnapján, névnapján, karácsonykor. Emiatt ne érezd magad rosszul jót akartál, de emiatt szerintem felesleges szót váltani
2024. máj. 5. 08:16
 5/18 A kérdező kommentje:
Utolsónak bocsi, a hasznosra akartam nyomni. Köszönöm a választ!
2024. máj. 5. 09:23
 6/18 anonim ***** válasza:
Szetintem is mindenkinek a saját anyját kell. Nekem még az is fura hogy a nagymamám minek várja el tőle unokájátol hogy anyák napján en köszöntsem. Szabályosan a nagyit is kell köszöntenem. Oké viszek virágot vagy vmi emléket, nem halok bele de irritál ez az elvárás tőle. Amikor lehet nem jut eszébe ezzel zaklatni en ki is hagyom.
2024. máj. 5. 09:32
 7/18 anonim ***** válasza:

Jav

Tőlem unokájátol

2024. máj. 5. 09:33
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

"párom szerint ez egyszemélyes feladat mindenkinek a saját anyukáját kell felköszönteni"

Köszöntse fel az anyukáját. De ne szóljon bele, ha te is fel akarod köszönteni az ő anyukáját, mert annyira közel érzed magadhoz.

2024. máj. 5. 09:58
 9/18 anonim ***** válasza:
8. vagyok. Külön virággal + esetleg ajándékkal köszöntsd fe. Ha a párod nem akarja, hogy vele menj, hívd fel a mamát, és menj el külön.
2024. máj. 5. 10:02
 10/18 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem az anyja is csak pislogna es lehet tolakodó is lenne neki mivel nem venné a lányának. Elvegre a menye nem a lánya. Ez keretlen zaklatásnak is hathat. Hogy mit akar ez
2024. máj. 5. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!