Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párotokkal együtt szoktátok felköszönteni anyák napján az anyósotokat?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a párom édesanyját, többet kaptam tőle mint a saját édesanyámtól és hálás vagyok neki mindenért. Szerettem volna neki kedveskedni én is anyák napján, de a párom szerint ez egyszemélyes feladat mindenkinek a saját anyukáját kell felköszönteni és ő még ilyenről nem is hallott. Annyira rosszul esik, tök rosszul érzem magam ez miatt.. :(2024. máj. 5. 07:09
1/18 anonim válasza:
Nekem meg már nem él az anyukám. Hidd el, ez még rosszabb.
3/18 anonim válasza:
Együtt megyünk, de én nem köszöntöm, csak elkísérem a párom.
4/18 anonim válasza:
Kedveskedj neki születésnapján, névnapján, karácsonykor. Emiatt ne érezd magad rosszul jót akartál, de emiatt szerintem felesleges szót váltani
5/18 A kérdező kommentje:
Utolsónak bocsi, a hasznosra akartam nyomni. Köszönöm a választ!
2024. máj. 5. 09:23
6/18 anonim válasza:
Szetintem is mindenkinek a saját anyját kell. Nekem még az is fura hogy a nagymamám minek várja el tőle unokájátol hogy anyák napján en köszöntsem. Szabályosan a nagyit is kell köszöntenem. Oké viszek virágot vagy vmi emléket, nem halok bele de irritál ez az elvárás tőle. Amikor lehet nem jut eszébe ezzel zaklatni en ki is hagyom.
8/18 anonim válasza:
"párom szerint ez egyszemélyes feladat mindenkinek a saját anyukáját kell felköszönteni"
Köszöntse fel az anyukáját. De ne szóljon bele, ha te is fel akarod köszönteni az ő anyukáját, mert annyira közel érzed magadhoz.
9/18 anonim válasza:
8. vagyok. Külön virággal + esetleg ajándékkal köszöntsd fe. Ha a párod nem akarja, hogy vele menj, hívd fel a mamát, és menj el külön.
10/18 anonim válasza:
Szerintem az anyja is csak pislogna es lehet tolakodó is lenne neki mivel nem venné a lányának. Elvegre a menye nem a lánya. Ez keretlen zaklatásnak is hathat. Hogy mit akar ez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!