Miért kell facebookon felköszönteni azt, akivel együtt él az illető?
házastárs, gyerek, stb. Vagy tuti tudja a számát, mivel pl. az anyukája. De neeem, fb-ra kiteszi.
Ennek mi lehet az oka?
Nem leszólni akarok senkit, lenéző se vagyok... csak megérteni.
A FB-nak ez (is) a lényege. Lehet,h régebben is sokan szívesen megmutatták volna,h "Nézzétek, ezt adom/kapom", de ha akarta volna se tudta volna sok embernek megmutatni. Régen a nyaralásos fotókat is csak a család látta. Ma meg divat mindent mutogatni fb-on. Jobb ötletem nincs, mert én nem szoktam, csak személyesen felköszönteni a férjem :)
De sztem nem kell ebbe többet látni annál, minthogy manapság szeretnek mindenfélét megosztani az interneten.
Hát nem kell. Én még soha az életben nem köszöntöttem fel a páromat facebookon. Mi az életben rendezzük le, ha már élettársak vagyunk.
Ahol ez probléma, ott komoly agybajnak kell lenni.
Ez olyan kérdés, hogy anyám mért nem lájkolja az összes hozzászólásomat? Még jó hogy nem csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!