Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet tudni, hogy én hódítottam meg egy nőt, vagy pedig ő választott ki engem?
A volt barátnőm kb. 3 hét alatt hódítottam meg. De most már van egy olyan gondolatom, hogy ez csak egy illúzió volt: valójában ő választott ki engem. Vagyis nem hódítottam én meg őt, hanem ő döntött úgy, hogy a barátnőm lesz, aztán ami történt, az csak a hódítás illúziója volt.
Ez valahol fáj.
A hódítás művészet, aki nem gyakorolja, az nem is fogja tudni. :)
Ha valaki 0-án van, akkor lassan kell fellépegetnie a szinteken. Nem lehet 0-ról 50-re ugrani. Sem 50-ről 100-ra.
0-ról 5-10-ig viszont viszonylag gyorsan fel lehet jutni (szerintem).
Persze nyilván a nő beleegyezése is kell.
A legrosszabb viszont az, amikor mondjuk már csak 1% kellene, és lefagy a dolof.
Na, ez olyan, mint amikor a letöltés 99%-nál megáll. 😅
Hát, ki hogy gondolja. Én mindenesetre azon vagyok, hogy megtanuljak hódítani.
De talán annál is fontosabb, hogy felismerjem, kit érdemes hódítani. Kik azok a nők, akikről tudom, hogy fel tudom kelteni idővel a figyelmüket.
Ez egyébként a nő szemszögéből is jobb. Ha csak odaadja magát nekem, akkor nem fogom annyira értékelni. Jobban értékelem azt, akiről tudom, hogy küzdöttem érte, és az én munkám gyümölcse a kapcsolat.
Aki meg eleve kiválaszt engem, és tudom, hogy csak idő kérdése, és kefél velem, azt kevésbé fogom értékelni. Nem érzem ugyanis, hogy jutalmat kapnék.
Vannak jó gondolataid, de nem értek egyet mindenben veled. Én hiszek a hódítás művészetében. Ezzel nem azt mondom, hogy minden nőt meg tudok hódítani, de egy részüket igen. Lásd a nők három csoportra bontását egy korábbi kommentben.
Versenyző típus vagyok, így szeretek jutalmat kapni.
Nem a nőt tekintem jutalomnak (az már eleve egy rossz gondolkodásmód), hanem azt történik, hogy a nő jutalmaz meg a fáradozásaimért. Mondjuk azzal, hogy lefekszik velem. De ehhez persze az is kell, hogy ne legyen kalandor típus, mert ha az, és könnyen ágyba lehet vinni, akkor (számomra) csökken az értéke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!