Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan lehet tudni, hogy én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehet tudni, hogy én hódítottam meg egy nőt, vagy pedig ő választott ki engem?

Figyelt kérdés

A volt barátnőm kb. 3 hét alatt hódítottam meg. De most már van egy olyan gondolatom, hogy ez csak egy illúzió volt: valójában ő választott ki engem. Vagyis nem hódítottam én meg őt, hanem ő döntött úgy, hogy a barátnőm lesz, aztán ami történt, az csak a hódítás illúziója volt.

Ez valahol fáj.

2024. máj. 4. 20:02
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Ez mindig két ember DÖNTÉSE, te nem hódítottál. Te úgy döntöttél, hogy hódítasz, ő úgy döntött, hogy oké, alapból is bejön, kölcsönös, akkor legyen. Te .ax megerősítetted, hogy jól döntött.
2024. máj. 4. 20:04
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Ez maga a hódítás! Valaki úgy dönt, hogy veled akar lenni.
2024. máj. 4. 20:05
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem egyezett volna bele,h a baratnod legyen ,azaz nem dontott volna ugy,akkor hogy jarhattatok volna?
2024. máj. 4. 20:06
 4/24 A kérdező kommentje:

A hódítást úgy képzelem el, hogy egy nőnél 0-án állok.

Vagyis nem vagyok számára taszító (-), de álompasi sem (+).

Közömbös vagyok.

A hódítással viszont a 0-ról emelem fel az érdeklődését folyamatosan. Ha mondjuk a skála 100-ig megy, akkor 80-nál a barátnőm lesz. 100-nál őrülten szerelmes belém.

De ha szinte kezdettől 80-an álltam, akkor nem hódítottam meg. Hanem ő választott ki engem.

2024. máj. 4. 20:08
 5/24 anonim ***** válasza:
94%
Végülis ha nincs problémád akkor csinálni kell...
2024. máj. 4. 20:16
 6/24 anonim ***** válasza:
82%
Aha! Hát szerintem olyan max a hálivódi filmekben van. Ha nincs kémia, akkor nem működik. Vegyük úgy, hogy nem voltál nála soha nulla, inkább 50-nél kezdtél. Olyan vagy-vagy alapon voltál. Ha neked is bejön, akkor oké, de amúgy nem égeti magát. Ő az a típus lehet, akinek ha bejössz, akkor se mutatja. Talán nem ért a jelzések küldése felé. (Én se, van ilyen)
2024. máj. 4. 20:17
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

"A hódítást úgy képzelem el, hogy egy nőnél 0-án állok."

Lehet, hogy a 0 az is marad, nem lesz hódítás, legfeljebb udvariassági körök.

Nem ér többet vagy tartósabb, amiért te sokat dolgozol és esetleg szenvedsz is.

2024. máj. 4. 20:18
 8/24 anonim ***** válasza:
0%
Ezt átverések hívom mert 3 hónap az semmi kb..
2024. máj. 4. 20:23
 9/24 A kérdező kommentje:

Nos, én abban hiszek, hogy a kémiát elő lehet idézni, és a nagy nőcsábászok pont attól azok, hogy olyan nők érdeklődését felkeltik, akik eredetileg nem is kefélnének velük.

De, ha már itt tartunk.

Egyébként egy régi haverom (lényegében mentorom) szerint a nőket három csoportra lehet felosztani.

1. Van, akinek bejövök

2. Van, akivel nem lesz semmi.

3. Van, akivel vagy lesz valami, vagy nem.

Ha a 1. és 3. csoportra helyezem a hangsúlyt, és profivá válok, az azt jelenti, hogy a nők 66,6%-át megkaphatom.

Na, ez az ami nagy dolog!

2024. máj. 4. 20:25
 10/24 anonim ***** válasza:
79%
Életemben nem volt még olyan barátom, aki meghódított volna, szerintem ilyen nem nagyon van, max ritkán. Mindig felkeltette a figyelmem egyből egy illető, aztán vagy nem alakult semmi, mert lerombolta, jobban megismerés után már nem volt szimpi, vagy az volt és összejöttünk. Ha valaki nálam nullán áll, akkor idegesíteni kezd, ha elkezd “hódítgatni”, koptattam már le emiatt csúnyán olyat is, akivel amúgy beszélgető viszonyban voltunk, előtte nem volt bajom vele. (Nem, nem volt ronda sem, csak nem éreztem, hogy több időt akarok vele tölteni annál mint amennyit akkor dumáltunk és iszonyat kínos volt, hogy próbálkozik.)
2024. máj. 4. 20:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!