Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy egyedülállò anyának, 2 éves gyerekkel, mennyi esélye van normális párt találni?
Normális elvált férfi vagyok, két gyerekem van.
Több mint 1 évig kerestem társat. Társkeresőkön fenn voltam, aktív voltam. Éppen hogy gyerekes elvált nőket kerestem, mert nem akarok több gyereket már, és tudok alkalmazkodni egy egyedül gyerekeket nevelő nő életéhez.
Nem topmodelleket kerestem, tök átlagos nőkre írtam rá. Külsőre kihoztam magamból a maxot, nem raktam fel pontyfényképet, audival pózolóst, félmeztelen fotót sem, és ha nem lenne dadbody-m se raktam volna. Faszfotót sem küldtem senkinek, még kérésre sem tettem volna.
Magyarán ezek a normális pasik most is ott vannak a társkeresőn, ez a helyzet. Csak vissza kéne írni nekik.
Azóta rátaláltam a páromra, több mint 1 éve együtt vagyunk. Nem gondoltam volna, hogy ilyen sok idő kell, hogy társat találjak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!