Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 14 éves lány és 25 éves férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 éves lány és 25 éves férfi kapcsolatához mit szóltok? a ffi oda is költözik a lány családjához

Figyelt kérdés

a szülők még örülnek is neki. megengedik rögtön, hogy a pasi odaköltözzön, együtt aludjon meg a többi a 14 éves, még ált. isk.-ba járó lányukkal.

a család nagyon szegény, az apa súlyos, gyógyíthatatlan betegséggel küzd, van még két másik kisebb gyerekük is, apró két szobás, lelakott házban laknak.

a 25 éves férfi fizikai munkás, ban szakmája, az ő fiztetéséből élnek nagyrészt, az egész család.

az oké, hogy segít a ffi rajtuk, szép dolog is, de a lány akkor is caak 14, és bár a jog szerint már bárkivel létesíthet kapcsolatot, azért még javában kiskorú, iskolás.

együtt él a férfival életvitelszerűen, akár a házasok, a férfi meg anyagilag támogatja őket.

2024. máj. 3. 23:34
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/73 A kérdező kommentje:

66

mi az, hogy nem tetszenek?

nem értem, miről dumálsz!

azt mondtam, sehol nem védtem be ezt a sztotit, azért írtam ki, mert ez problémás eset.

tipik provokáló gyk-s troll vagy, kopj le a kérdésem alól!

2024. máj. 5. 15:58
 72/73 anonim ***** válasza:
29%
#71 pontosan erről a reakciorol beszélek
2024. máj. 5. 17:08
 73/73 anonim ***** válasza:
88%
Hát ez olyan putris sztori. Szomorú meg minden, de annyira nem izgi, vannak ilyen nyomorult életek.
2024. máj. 5. 21:31
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!