Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 14 éves lány és 25 éves férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 éves lány és 25 éves férfi kapcsolatához mit szóltok? a ffi oda is költözik a lány családjához

Figyelt kérdés

a szülők még örülnek is neki. megengedik rögtön, hogy a pasi odaköltözzön, együtt aludjon meg a többi a 14 éves, még ált. isk.-ba járó lányukkal.

a család nagyon szegény, az apa súlyos, gyógyíthatatlan betegséggel küzd, van még két másik kisebb gyerekük is, apró két szobás, lelakott házban laknak.

a 25 éves férfi fizikai munkás, ban szakmája, az ő fiztetéséből élnek nagyrészt, az egész család.

az oké, hogy segít a ffi rajtuk, szép dolog is, de a lány akkor is caak 14, és bár a jog szerint már bárkivel létesíthet kapcsolatot, azért még javában kiskorú, iskolás.

együtt él a férfival életvitelszerűen, akár a házasok, a férfi meg anyagilag támogatja őket.

2024. máj. 3. 23:34
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/73 A kérdező kommentje:

40

aha, csak tudod amikor leírom már nemtudomhányadszor, hogy ők nem cigányok, te meg nyomod a cigányos kommenteket meg utalásokat, akkor az problémás.

világosan leírtam, hogy nem cigányok, ezért több cigányozó hozzászólást lécci ne!

2024. máj. 4. 10:11
 42/73 anonim ***** válasza:
30%

" Édes Istenem milyen beteg emberek léteznek? Egy 25 és egy 14 éves? Fogom a fejemet. Már önmagában nagy korkülönbségnek tartom hiszen 11 év, érted 11 év köztük. A szülőket is bottal kéne agyonverni mert pénzcsapként használnak egy egy 25 éves srácot a lányukon keresztül aki kiskorú. Beteg ez a világ."

Igen. Az ilyenek miatt mint te!

2024. máj. 4. 10:15
 43/73 anonim ***** válasza:
82%

#43 aki ezt írta annak annyiban igaza van ha van egy 14 éves lány ott én is azt mondom hogy soknak számít mert ha mondjuk 20 éves a pali meg 31 máshogy mutat pedig ugyanannyi

Illetve sajnálom a lányt nemcsak a szülei miatt hanem mert ha úgy alakul ebből a kapcsolatból nem tud kilépni már csak a testvérei miatt se

2024. máj. 4. 10:34
 44/73 anonim ***** válasza:
82%
#42 tehát a rasszizmus zavar, de egy kiskorú prostituálása nem? Érdekes…
2024. máj. 4. 10:41
 45/73 A kérdező kommentje:

45

miért forgatod ki a szövegemet, miért provokálsz?

ha nem zavarna, ha nem tartanám furának, nem írtam volna ki a kérdést!

2024. máj. 4. 10:43
 46/73 A kérdező kommentje:

44

18 éves korában kiléphet, akkor ő maga válhat a saját tesói gyámjává.

de amúgy boldognak tűnik a csávóval, és a tesói is szeretik a pasit...

2024. máj. 4. 10:45
 47/73 anonim ***** válasza:
45%
#44 tudod ez a komment nem igazán sugallja hogy, károsnak tartanád a helyzetet… mire a lány 18 lesz, az még 4 év. Akkor 4 évig el kéne elviselnie, nyilván addig érzelmileg zsarolva, hogy ezt a családért teszi, ha nem tenné, akkor utcára kerülne a család, stb. Alsó hangon kiskorú veszélyeztetése de inkább prostitúcióra való kényszerítés.
2024. máj. 4. 10:56
 48/73 anonim ***** válasza:
Egy részből visszásnak érzem én is... De ha tényleg normális alapokon működik a kapcsolat, akkor a szülők halála miatt így még jobban is jártak a gyerekek gyermekotthon helyett.
2024. máj. 4. 11:00
 49/73 anonim ***** válasza:
32%

#48 legalább a kérdező válaszait elolvashattad volna már 16 éves a lány de ez mindegy is

Azt mondjuk nem értem hogy miért nem sugallja azt hogy nem tartom károsnak hisz azt írtam hogy még van kötve a lány keze

2024. máj. 4. 11:06
 50/73 A kérdező kommentje:

48

jelentve az admiknak! direkt provokálsz, többedik alkalommal is, és rasszista kommenteket is írtál.

ha visszaolvasod, már az elején leszögeztem, hogy furának tatom a helyzetet, azért írtam ki a kérdést.

2024. máj. 4. 11:06
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!