Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 éves lány és 25 éves férfi kapcsolatához mit szóltok? a ffi oda is költözik a lány családjához
a szülők még örülnek is neki. megengedik rögtön, hogy a pasi odaköltözzön, együtt aludjon meg a többi a 14 éves, még ált. isk.-ba járó lányukkal.
a család nagyon szegény, az apa súlyos, gyógyíthatatlan betegséggel küzd, van még két másik kisebb gyerekük is, apró két szobás, lelakott házban laknak.
a 25 éves férfi fizikai munkás, ban szakmája, az ő fiztetéséből élnek nagyrészt, az egész család.
az oké, hogy segít a ffi rajtuk, szép dolog is, de a lány akkor is caak 14, és bár a jog szerint már bárkivel létesíthet kapcsolatot, azért még javában kiskorú, iskolás.
együtt él a férfival életvitelszerűen, akár a házasok, a férfi meg anyagilag támogatja őket.
#60 igazad van de így hatásosabb vót leírni hisz így ő meg a párja lehet a világ megmentője
#56 legalább a kérdést próbáld meg felfogni mielőtt válaszolsz
14 volt a lány amikor összejöttek most 16
62
nem ismerem őket személyesen, de ismerősön keresztül azt tudom, hogy a csaj rendesen vezeti a háztartást, mellette szakmát tanul, ellátja a családot, szval szó sincs bulikázásról meg bepasizásról.
élnek, mint egy család.
tanulnak, dolgoznak.
nyilván... de ő elsősorban a szegénység, aztán a szülei áldozata, és csak aztán a pasié, már ha...
tudom, nagy divat ma ,mindenkit távdiagnosztizálni hozzá nem értőként, de mikor vki. itt leírta, h. a pasi pedó vagy hebefil, az netto felelőtlenség, ezt csak szakembr állapíthatja meg, pedónak biztos nem az, és az sem biztos, h. hebefil.
az a gyökér, aki leírta, h. én ezt biztos pártolom, és megfenyegetett a rendőr párjával, tiszta dilis, nyilván azért írtam ki a kérdést, mert nem oké.
de a csajnak ugyanúgy a házimunka, és a testvérnevelés lenne a dolga, ha a pasi nem lenne, mert a szülők meghaltak...
Édesmindegy, hogy a csaj hányszor mosogat el. Nem ezen múlik a dolog. Hanem azon, hogy például azért fekszik le vele, mert örömét leli benne, vagy mert muszáj, különben lelép a pasi és oda a megélhetés.
Ki tudja, hogy a kisebb testvérekkel hogy bánik/bánnak. Értük is a "felnőtt" férfi felelős, és nem a kamaszlány. Nem neki kéne suli és háztartás vezetése mellett még gyereket is nevelni!
Tudjuk, hogy a muszáj nagy úr, most összetartanak, mert tényleg a megélhetésük múlik rajta. De bármikor érezheti úgy az egyik szereplő, hogy ki akar törni, és elkezd fellázadni. Akár a kisebb tesók is, megkeserítve mindenki életét.
Eleve egyáltalán nem egy egészséges életmód, hogy a parodból lesz a "nevelt gyereked", a tesódból szintén, és a kamasz szerelem helyett az éled meg, hogy milyen egy 40+ házaspár élete két kamasszal.
Akinek ebből az jön le, hogy juhú, minden este gondtalanul lehet dugni egy tinilányt, az se normális. Azért heti 15-30 percért összesen feladnád az egész életed és felnevelnél cserébe 3 idegen kamaszt...?! Ember, a többség egy kisgyerekes anyukàval randizgatni se hajlandó, mert...
Oké, hogy megdugnád. De kicsit se zavarna, hogy ö nem szeret, nem kíván, undorodik tőled, és csak a megélhetés miatt muszáj neki?
Ráadásul az a két perc azért gyorsan eltelik... De te ott maradsz, mint családfenntartó, mint gyám. A gyámhivatal rendszeresen kijár ellenőrizni, hogy milyen körülmények vannak, éjjel álmomból felvéve is elő kell tudni kapni az elszámolást, hogy mit költöttél a gyerekekre, te vagy felelős, ha lopnak a boltban, te mész szülőire, te választasz nekik középsulit, rajtad kérik számon, hogy mi lesz belőlük.
Aki ennyi mindent benyel, csak tizenéves punciba tudja mártogatni, nos annak van egy rossz hírem...
Én akkor dugnám meg, ha kölcsönösen bejövünk egymásnak és Ő is akarja. Igen, szerintem egy 15 éves már el tudja dönteni, hogy kivel akar, kivel nem akar szexelni, vagy hogy akar e egyáltalán… És akárhogy is dönt, ez rá meg a választottjára tartozik, amíg nincs befolyásolva.
Ha 18 év lenne a beleegyezési korhatár, akkor is szexelnétek a 15 évesek… Többnyire a 15 éves attraktív lányok sokkal idősebb pasikkal, mert erre van igényük.
Csak ebben az esetben illegális lenne, de a az a valóságon nem változtatna… Viszont szülne olyan helyzetet, amikor annak ellenére hogy illegális, a hatóságok csak legyintenének rá, mert tudnák hogy kölcsönös és nincs kihasználva senki (de mondjuk az egyik szülő feljelentést tesz)… És ez sose jó, ha a hatóságok egy illegális helyzetre legyintenek. Ezért kell a törvényeket mindig a valósághoz igazítani. Ha a 14-15-16 évesek már tömegesen szexelnek, akár idősebbekkel is, akkor nem lehet 18 éves korra belőni a beleegyezési korhatárt. Ez csak álszenteskedés, meg fejelfordítás.
Amúgy én is, anyagilag is segíteném, akár a családját is, de a két dolgot külön választanám és nem attól tenném függővé az anyagi segítséget, hogy velem van e.
Ez több mint valószínű, hogy amúgy is bűncselekmény…Bár nem vagyok annyira otthon a jogban, le merném fogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!