Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 14 éves lány és 25 éves férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 éves lány és 25 éves férfi kapcsolatához mit szóltok? a ffi oda is költözik a lány családjához

Figyelt kérdés

a szülők még örülnek is neki. megengedik rögtön, hogy a pasi odaköltözzön, együtt aludjon meg a többi a 14 éves, még ált. isk.-ba járó lányukkal.

a család nagyon szegény, az apa súlyos, gyógyíthatatlan betegséggel küzd, van még két másik kisebb gyerekük is, apró két szobás, lelakott házban laknak.

a 25 éves férfi fizikai munkás, ban szakmája, az ő fiztetéséből élnek nagyrészt, az egész család.

az oké, hogy segít a ffi rajtuk, szép dolog is, de a lány akkor is caak 14, és bár a jog szerint már bárkivel létesíthet kapcsolatot, azért még javában kiskorú, iskolás.

együtt él a férfival életvitelszerűen, akár a házasok, a férfi meg anyagilag támogatja őket.

2024. máj. 3. 23:34
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/73 anonim ***** válasza:
86%

Jogilag nem lehet beleszólni.

Bizonyos népeknél előfordul, hogy tizenéves lányok férjhez mennek.

Nálunk is van egy kisebbség, amelyik "megengedőbb" ilyen szempontból, de ott sem általános.

-Külföldön találkoztam hasonló "magyar" párossal, azzal a különbséggel, hogy ott az egyedülálló apa tartotta el az "ifjú párt".

2024. máj. 4. 00:12
 12/73 anonim ***** válasza:
100%

9-es voltam

És a rokonok hol vannak akik ilyenkor segítenek vagy a gyámhatóság?

2024. máj. 4. 00:15
 13/73 A kérdező kommentje:

nincsenek rokonok, a nagyszülők is meghaltak.

így a csávó lett a gyám.

2024. máj. 4. 00:16
 14/73 anonim ***** válasza:
94%

Láttam ennél már cifrábbat is. 17 éves kollégista társamhoz mindig jött egy őszes férfi. Sokáig naívan azt hittem,hogy apukája látogatja olyan gyakran. Aztán kiderült,hogy a barátja,aki 42 éves,és a lány 13 éves korától együtt voltak. Szóval sajnos van ilyen.

Az pedig,hogy a gyámja is lett egyben,elég furcsa,vagy a gyámhatóság előtt eltitkolták a kapcsolatukat? Hogy kaphatta meg a gyámságot? Én a gyámügy helyében ezt azonnal elutasítanám,ha tudnék a viszonyról.

2024. máj. 4. 00:30
 15/73 A kérdező kommentje:

hivatalosan lett gyámja mindhárom gyereknek, köztük a csajának.

a gyámhivatal képben volt, h. ők amúgy egy pár.

2024. máj. 4. 00:32
 16/73 anonim ***** válasza:
12%

Hát én pont 25 éves vagyok most, 1 hónap múlva 26.

Most őszintén leírom a véleményemet, lehet majd fujjogni.

15 éves korom óta ugyanúgy nézek ki és rendszeresen próbálkoznak nálam nagyon fiatal lányok, mert amúgy állítólag elég jóképű vagyok, csak nem túl férfias… Eddig soha nem éltem a lehetősséggel és mindig az első körben lekoptattam ezeket.

18 éves koromban is elutasítottam egy 15 éves lányt, mondjuk ezt ma már egy kicsit bánom…

Egészen fiatal korom óta pont, hogy inkább az idősebb nők jönnek be, az ilyen 30 körüliek… Voltam/vagyok is “szerelmes” egy 32 éves nőbe, de nincs nála esélyem, ahogy az átlag; Ő is inkább a vele egykorú, vagy idősebb férfiakat kedveli.

Viszont beszéltem már olyan 15 éves lánnyal, aki igenis intelligens és érett volt nagyon gondolkodásban… Valamint olyan harmincas nővel is (aki amúgy lakásos prostituált), aki baromira együgyű, éretlen személy és szerintem soha sem lesz ennél okosabb vagy érettebb, pedig nem szellemi fogyatékos, ráadásul neki gyereke is van.

Szexuálisan pedig nyílván tudok vonzódni bármilyen lányhoz, aki rendelkezik az összes nemi jelleggel. Vannak lányok akik 14-18 éves koruk között vagy még kicsit később is, végig tök ugyanúgy néznek ki, formásak és meg nem mondod a korukat…

Bár nehezen tudom elképzelni, de kizárni sem tudom, hogy létezhet olyan akár 14-15 éves lány, aki mind szexuálisan bejön, mind pedig szellemi képességeinket tekintve is passzolunk…

Szívem szerint ilyen lánnyal, akár össze is jönnék. Azért nem tenném csak mert a társadalom több mint fele elkönyvelni pedofilnak, úgyis hogy ennek köze nincs hozzá és semmi illegális nincs benne… Mivel a legrosszabb dolog amivel megbélyegezhetnek az a pedofília, így akkor sem jönnék össze ezzel a lánnyal, ha valóban tudnék a létezéséről és lenne nála esélyem.

2024. máj. 4. 03:48
 17/73 anonim ***** válasza:
85%
2 helyesebben 14 éven aluliak....a törvény szerint. DE a valóságban akkor sem helyes, ha egy felnőtt férfi egy kislánnyal akar bármit is.
2024. máj. 4. 04:56
 18/73 anonim válasza:
89%
Ez így nem jó. Nem mindegy hogy MIKOR van ez a korkülönbség, például 29 éves férfi 18 éves lány még elmegy, de ez a 14 éves lány 25 férfi szerintem beteg. Egy gyerekkel létesít szexuális kapcsolatot, akinek nem ezt kéne csinálnia, testileg sem elég érett. Én elitélem, bocsi.
2024. máj. 4. 06:01
 19/73 anonim ***** válasza:
77%
Orkéknál ez természetes, a pasi néha felpróbálja anyukát is, és pár év múlva a kisebb tesókat szintén.
2024. máj. 4. 06:10
 20/73 anonim ***** válasza:
86%

Just C things... még ha nem is azok, akkor is...olyanok.

Valszeg azért akkor a gyámhivatal is látta a helyzetet, és jobbnak ítélték így, mintha most gyermekotthonban lennének.

És ez az, ami mindent elmond amúgy az egész rendszerről 🤷‍♂️ olyan szinten le van züllesztve a gyermekvédelem magyarországon, hogy a gyámhivatal inkább hozzádobja az egész családot egy ilyen emberhez, mert tudják ők is, hogy a gyermekotthonban még ennél is rosszabb lenne. Ez ma a magyar valóság, ezt szavazzuk meg 4 évente ⅔-dal. És ez csak egy eset a sokszáz/sokezerből. Senkinek ne legyenek illúziói, egy normális országban ilyen nem történhet meg!!

2024. máj. 4. 06:40
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!