Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ghostingolt, kívánjak neki boldog születésnapot?
Figyelt kérdés
Alapjáraton ez a kérdés meg sem fordulna a fejemben, aki ghostingolt, annak soha nem írnék. Ez abban kivételt képez, hogy egy 4 éves, szinte már barátságnak nevezhető kapcsolatból lett egy pár összejárás, nevezzük barátság extrákkal kapcsolatnak, amikor megfordult a fejében (álítólag), hogy gondolkodik normál kapcsolaton, amire azt mondtam, lehet szó róla, lássuk hogyan tudjuk alakítani és ezzel eltűnt. Ez kb.1 hónapja volt, azóta sem egy hogy vagy, sem reakció semmire, éli életét, de teljesen fel van szívódva az enyémből. Nem írtam, mert ismer, régimódi vagyok, a férfi írjon előbb, ezzel 4 évig semmi baj nem volt. Jön a születésnapja, írjak én egy köszöntést? Eddig mindig felköszöntöttem.2024. máj. 3. 11:32
1/9 anonim válasza:
Nekem ebben az esetben teljesen mindegy lenne, hogy előtte milyen kapcsolatban voltunk. Ha felszívódott, azt jelenti, hogy nem kíváncsi rád, így az üzenetedre sem. Biztos nem erőltetném, felesleges.
2/9 anonim válasza:
Így én sem írnék neki. Bocs, de akármi a történelem, sőt, pont amiatt, mert van történelem, ha valaki felszívódik egy szó nélkül, akkor az nem érdemel meg egy gondolatot sem, nemhogy még ilyen felköszöntgetést.
3/9 anonim válasza:
Igen, kívánnék neki, meg az anyukájának is.
4/9 anonim válasza:
Szerintem 4 év barátság után így felszívódni sokkal gazabb, mintha mondjuk 4 hónap után tette volna ezt, ez sokkal inkább elnézhetetlen. Semmiképp sem írnék neki, kapja be.
6/9 anonim válasza:
kigosztingolt belőled. Felesleges fáradtság.
7/9 mikeXxX válasza:
Ne is haragudj de nőkènt semmi tartásod sincsen ?
Mèg fèrfikènt sem futnèk egy ilyen ember után !
Komolyan nincs másik fèrfi aki lètezne számodra ?
44f
8/9 A kérdező kommentje:
7.válaszoló...Kétlem, hogy tartásról kéne beszélni ebben az esetben, ha értelmezed, nyilván úgy érdeklődtem, mint ember, aki egy régi barátjának egy megváltozott szitúációban, ennyi év után kivánjon boldog születésnapot vagy sem.
Nem futok utána, nem gondolom, hogy csak ő létezne férfiként, csupán mint ember érdeklődtem, mivel elsődlegesen ez számít.
Véleményekre voltam kiváncsi, amelyeket előzőleg meg is kaptam, támadásra semmiképpen.
2024. máj. 3. 17:42
9/9 mikeXxX válasza:
8# Senki sem támad de magamat nèzve engem inkább zavart van 3 ilyen ember is ès idegesítő ha üzenget nekem bár ezek főként inkább negatív üzenetek de szerintem felesleges írni neki főleg ha semmit sem akarsz tőle .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!