Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fél éve vagyunk együtt és elfelejtette a szülinapom, mit tegyek?
Fél éve vagyunk együtt a párommal. Még az elején szóba kerültek a születésnapok. Az övé májusban volt, amire én felköszöntöttem. Az enyém most szeptember elején volt, de semmi.. Elfelejtette.. A névnapomat nem felejtette el, az is májusban volt. Az ő névnapja júliusban, arra is felköszöntöttem.
Nem tudom, hogy reagáljak, kicsit rosszul esik, de nem akarom túlreagálni a dolgot, hisz még nagyon friss kapcsolat. Nincsenek közös ismerőseink, illetve a Fb-t sem használjuk.
Szóval hogy "figyelmeztessem" hogy ne legyen kínos neki? Vagy figyelmeztessem egyáltalán?
Én megmondanám neki igen, hogy Béla ezt elfelejetted és nem esik jól.
De amugy rokonaid, baratok nem köszöntöttek hogy feltunjon neki?
Férfiak és a dátumok... ne vedd a szívedre! Szerintem a férjem nem tudja a szülinapomat... a sajátját meg a két gyerekét tudja, slussz.
Azt mondta, mindig időben szóljak, hogy aztán ne kelljen megbántódjak. És így is teszek. Nem direkt csinálják, hidd el!
1# nincsenek közös ismerőseink. A távolság miatt max egyszer találkozunk hetente. Aznap épp nem találkoztunk, csak telefonáltunk.
2# Legközelebb biztos szóba hozom, de az még egy év :D
3# Igen, de hogyan? :D Olyan kellemetlen.. Akárhogy fogalmazom meg, olyan sutának tűnik..
4# Örülök neki :/
Én pasi vagyok, én imádom, ha párom elfelejti a szülinapom, vagy az évfordulónkat, akármit, mert olyankor utána mindig nagyon bocsánatot kér.
De egyébként én nem csinálok belőle semekkora ügyet, nekem egyik ilyen nap pont olyan mint bármelyik másik, a 2014es motorbaleset óta pedig nekem minden nap születésnap.
Mi 6 éve vagyunk együtt, de most is meg kell majd néznem, hogy decemberben melyik nap van a névnapja a páromnak.
F
2. Szakadok.😆 Bocsáss meg,de ahogy elolvastam,rám tört a nevetés.
Kérdező,ha rosszul esik,mondd el neki. A kommunikáció fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!