Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, ha elfelejtené a párotok az első születésnapotokat, amikor már pártként együtt vagytok? (Lassan 1 éve...)
Párként.. 😅
Tudja, persze.. Csak gondolom, nem jutott eszébe... :(
sajnos idő, míg rutinná válik, hogy mikor is van a másik születésnapja. ha amúgy minden stimmel, próbálnék nem nagy ügyet csinálni belőle. főleg, hogy valószínűleg a másikat jobban bántaná, mint engem.
mondjuk ebben könnyű dolgom van, felém gyerekkoromban, fiatalabb koromban családilag rengeteg elvárást támasztottak mások születés- és névnapjait illetően (tökéletes ajándékválasztás, fontosság minél jobb kifejezése, stb.), nekem ebből tökre elegem lett. ettől még persze jól tud esni a köszöntés, de ha nem sikerül jól vagy esetleg elfelejtik, akkor úgy vagyok vele, hogy annyi baj legyen - tele az élet fontosabb és jobb dolgokkal, én meg úgysem vagyok már kisgyerek, aki egész évben a lufis-tortás-ajándékos-partis születésnapjáról álmodozik
Nem esne jól, pláne hogy már bőven több mint egy évtizede van mindenki zsebében egy telefon, amibe be tud írni emlékeztetőt az évfordulókról, szülinapokról, fontos dátumokról.
Én is olyan vagyok, hogy mindenki szülinapját elfelejtem, még a családtagjaimét is, viszont a telefonom egy héttel előre jelez, szóval fel tudok készülni rájuk.. Így pedig az, hogy valaki nem emlékszik az én szülinapomra, számomra egy az egyben "lesz..rom mentalitás".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!