Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 1 férfinak hiányzik a nő szakítás után akkor rosszkedve van tartósan, elhagyja magát?
Nem, az erős jellemű emberek-nem.
A túlhajtott emberek is hajlamosak egyébként elhanyagolásra. Fáradtak.
Szeretném azt mondani, hogy igazad van, de ez nem jellemtől függ.
Pont reggel értekeztem arról egy másik topikban, hogy a kutatás szerint a szerelem a drogfüggőséggel mutat párhuzamot. Tehát ha a férfi szerelmes a csajba, akkor az "elvonási tünetek" természetesek. Erős jellemű, vagy sem, ez van. Inkább attól függ az eset súlyossága, hogy mennyire fontos neki a csaj. Ha nagyon, simán kerülhet padlóra.
Én legalábbis így gondolom.
3 A férfiak-ha csak nem keresztények-ilyen esetben isznak, keményen, és hajtják az új nőket.
Az ívás mindegyikre jellemző, a nők hajkurászása meg általában a hűtlenebbekre mutat.
No meg a nemevés, hirtelen fogyás, munkába való menekülés.
kb.amit én megfigyeltem náluk.
Az, hogy elhagyja magát az nem sűrűn.
A legtöbb embernek muszáj odafigyelnie magára a munka miatt, mások miatt, a környezete miatt.
Elhagyja magát pl. Nem borotvalkozik nem zuhanyzik annyit mint mikor megvolt a nője.
Pl én mikor osszzejotwm a párommal akkor ő pont 1 csalódásbol probalt kimaszni, nem borotválta a szakallat és érződött rajta h nem zuhanyzott már napok óta, emellett rossz kedve is volt. Mikor osszejottunk, nem is kellett mondanom, 2 naponta birotvalkozott zuhanyzott mindennap, és parfümözte magát.
Én ugyan ez vagyok mikor elhagytak elhanyagoltam magam. Nem azért mert alapból igénytelen vagyok csak annyira nem érdekelt már semmi. Zuhanyoztam mindennap de pl a hajam már nem csináltam meg szépre, nem parfumoztem már magam én sem, és nem ügyeltem arra h a legcsinosab ruháimat vegyem fel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!