Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől van ez? /bővebben lent/
Figyelt kérdés
Kérdésem a köv.:önkielégités után nyálkás-véres váladék "távozott " a hüvelyemből ,pedig fel sem nyúltam , csak csiklómat ingereltem.Mitől lehet ez ?
Júliusban a barátom kielégitett a nyelvével és ezelőtti hónapokban is,lehet emiatt valamilyen sérülésem a hüvelyemben /kivulről semmit sem látni,fel sosem nyúlt,csak csiklómat ingerrelte/?Sosem volt durva,fogamzásgálót nem szedek ,nem is szedtem viszont azóta már 3-szor volt menstruációm,terhes ugye nem lehetek ?
Értelmes válaszokat várok ,köszi előre is !
2010. okt. 27. 20:27
2/8 Moonwish válasza:
Íjjj.... első lépés egy nőgyógyász, de télleg... nem szivatás :S. Amugy nem értek hozzá, valszeg hülyeség, de ha előtte volt menstruációd nem lehet hogy onnan maradt vissza egy kicsi váladék? orgazmus alatt meg amugyis előfordul hogy jön valamilyen váladék
3/8 A kérdező kommentje:
21-én teljesen elmúlt a mestruációm ,tehát ez nem lehet az
2010. okt. 27. 20:31
4/8 A kérdező kommentje:
Ez terhesség ugye nem lehet?
2010. okt. 27. 20:32
5/8 anonim válasza:
Terhes akkor lehetsz, ha szexuálisan közösülsz védekezés nélkül! Ugyanis az írásodból nagyon úgy tűnik, hogy 1: nem sokat tudsz a szexről, 2: a biológiáról. Vérezni vérezhetsz önkielégítéstől, ha véletlen felsérted egy picit a szűzhártyád,nem kell ahhoz durvának lenni.
6/8 anonim válasza:
Ja meg ha életképes spermium jut a hüvelyedbe, pl. ujjról.
7/8 A kérdező kommentje:
...az utolsó alkalom óta már 3-szor volt menstruációm,akkor terhesség kizárva,ugye??
2010. okt. 27. 21:31
8/8 anonim válasza:
Most komolyan attól félsz, hogy teherbe estél a nyalástól?...Gondolkozz már el a dolgon egy kicsit.
A vérzés amúgy sem a terhesség jele.
Nem lehet, hogy peteérésed van? Menj el dokihoz...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!