Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak titkaitok a parotok előtt?
Vannak olyan dolgok (bármiféle) amit titkolsz a párod elől, nem tud róla stb? Nem megcsalasra gondolok.
És ha igen,mi?

Múltbéli dolgok, mert az a múlt, úgy gondolom jobb nem beszélni róla, akkor még nem voltunk együtt.
A kapcsolat kialakulásától már nincs. De vannak dolgok amikről nem beszélünk, tabu témák (pénz, család).

"részleteket nem szeretnétek megosztani"
A múltamról, hogy kikkel jártam, kik voltak a barátaim, milyen hülyeségeket csináltam, nem beszélek, mert feltételezné, hogy még most is megtörténhet, vita lenne belőle.
Jelenleg a pénzről nem beszélek (van eldugva pénzem, ami úgy gondolom nem tartozik rá), családról sem, mert van akinek rossz véleménye van róla, és csak vita meg utálat lenne belőle.
4-es voltam

Pl olyanokról ha munkahelyen vagy barátaim gúnyolnak vagy kijátszmáznak vagy átvertek. Nem akarom magam égetni. Vagy pl nem tudják hogy nincs pénzem és honapról hónapra élek nehezen.
A múlthoz meg semmi közük. Mindent a kapcsolat kezdetétől nézek.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!