Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha egy lány szexel fizet egy lakásért ? Ti fizetnétek így ?
32# ott a pont.
És hány lány vallja ezt be az már más kérdés.
Igen!
Az meg szintén más kérdés hogy kinek van ehhez köze?
34#
Tipikus nő vagy.
Ha hibáztál ne szòljanak meg.
Ha qva vagy akkor szintén ne ítélkezzenek mert te nő vagy.
Majd ezek után jönnek a nők és azt mondják, hogy ők nem akarnak kedvezményeket kicsikarni..
Óriási ellentmondás..
Kinek van ehhez köze.
Mindenkinek aki válaszólni akar erre a kérdésre .. 🙂
Tipikus nő bosszùàllàs.
"Gyerünk csajok degradàljuk le, bosszuljuk meg, ezt nem hagyhatjuk"
"Igazatok van az aki pénzért, lakásért szexel az okos, fel kell nézni rá és gyönyörű belső értékekkel rendelkezik. Mindanyiunk számára egy példakép aki a puncijával akar előnyökre szert tenni"
Én meg a szüleim buták vagyunk, de az a nő aki ahelyett, hogy az eszével keresne pénzt a puncijával teszi az meg okos és védeni kell.
Komolyan mondom, hogy elmebaj ami itt egyes nők fejében van. Ti semmi mást nem néztek csak azt, hogy ki csinálja. Nő csinálta? Akkor neki jár a megértés és elfogadás alanyi jogon..
Milyen kedvezmény kicsikarás???
Az nem kedvezmény kicsikarás h csak azért mert pasi valaki, ki van szolgálva?
Főzés mosás takarítás neki mert hát ő férfi…..neki ez jár…
36. Nőként nem egyszer itt hogy ez egy nagyon gáz helyzet és inkább menjen dolgozni, minthogy ezt tegye. Én akkor sem tenném, ha semmi pénzem nem lenne.
Szóval nem minden nő ilyen, de te annyira gyűlölöd a nőket hogy neked sajnos tényleg életedben közöd nem volt hozzájuk és csak a saját frusztrációdat töltöd le az oldalon.
Vicc kategória vagy, már ne haragudj..
Mindenki úgy él ahogyan akar.
Semmi közöm hozzá, nemhogy számonkérjem!
38#
Akik nem ilyenek azokkal nincsen bajom ùgyhogy tévedsz.
Jelenleg is kapcsolatban vagyok. Igen az élősködő, ügyeskedő, hazug nőket gyűlölöm, de ezt vállalom is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!