Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha egy lány szexel fizet egy lakásért ? Ti fizetnétek így ?
9es: a nők arra a férfira néznek fel, aki minél tapasztaltabb. A férfiak fordítva általában, azt szeretik ha a nő érintetlen.
Szóval a férfi "ribiskedés" az a nők körében pozitív.
Persze, pl. Én esetemben ugyanúgy negatív ribiskedés az ilyen férfiaktól. Én nem dugnék meg akárkit, ha nem ismerem a nőt igazán és szeretem, undorodom hogy hozzá érjek.
És az nem gáz hogy valaki mos, főz, takarít és gondoskodik egy paliról ingyen?
De!
És akinek esze van, az nem adja az idejét, energiáját , az idegrendszere épségét oda valakinek csak mert kapcsolatban vannak.
Én adom: mosok főzök takarítok, szexelek, gyereket nevelek, tanítok,
Ő adja: meleg van, tégla ház, vásárlás, biztonság, férfiasság, gondoskodás.
Így jön ki a matek!!!!
"11. Kettős mérce, undorító vagy.."
Ez nem kettős mérce. A nők ilyenek, a férfiak olyanok.
Nekem semmilyen r1b1s viselkedés nem jön be, ezt is leírtam. Szóval te fel sem fogtad amit írtam, de mindegy.
16!
10-es voltam, én sem tűröm. De az hogy nektek mindent lehet, nekünk semmit, na az az undorító!
Menj a búsba.. 🤨🙄
19. Álszent. De azért ha a barátnőd tenné ezt, az már gond lenne. Gondolom te nem bánnád, ha valaki így fizetne..
Szánalom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!