Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha egy lány szexel fizet egy lakásért ? Ti fizetnétek így ?
Hát egy prosti. Bár eléggé lezülött a társadalom, hogy már kevésbé lássák hogy erkölcsileg milyen undorító ez. De legalább a kanos fasziknak van játékszerük, a nőknek meg nem kell dolgozni. Ha nekik jó, felőlem.. de az én ismerettségi körömben nem tartok meg ilyen embereket.
Azt becsülöm aki a nehéz helyzetben feltalálja magát, akármit hoz az élet, anélkül hogy idegen fasziknak oda adja a testét, annyira értéktelen. Szégyenteljes szerintem.
Az de egy magyar nő képes megmagyarázni, hogy nem az.
Nevetséges..
Sok ilyen kis ribi van ebben az országban. Egyetemisták is..
Nagy többségben a nők puncival akarnak érvényesülni és elérni dolgokat mert így könnyebb.
Majd jön tagadás. Nem, ez nem így van. Nem minden nő ilyen.
Oké, de ha egy csinos lány jelentené be, hogy "oké, lakhatsz ebben a lakásban, de cserébe havonta le kell feküdnöd velem", akkor arra egy halom pasi ugrana. Az nem "ribiskedés"?
(Amúgy szerintem nem az. Ha mindkét fél elégedett a megállapodással, és nem ejtik át a másikat, akkor szerintem teljesen oké)
Egyetértek, gáz.
Ez ks a gerinctelen kategória, amikor valaki dolgozni nem képes. :)
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!