Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti fizetnetek lany ismerosnek ilyesmiert?
Szoval meg suliba jarok es az egyik csoporttarsam meglatta hogy fleshlightot (müpunci) nezek a telomon. Zavarba jottem nagyon de latszott rajta hogy őt nem zavarja a dolog. Aztan felajanlotta hogy kis viszonzasert hasznalhatnank kozosen ha szeretnem. Marmint nala lenne a cucc es rajtam hasznalna. Nem ertem ez miert jo neki mert jelkpes dolgot ker csak, vagy a lanyoknak ez olyan izgato?
Mas lanyok mit gondolnak errol?
18f
hajrá, ha ő ilyesmit akar csinálni, akkor ebből több is lehet, és ha okosan csinálod, akkor többet fogsz kapni a pénzedért, mint egy egyszerű kiverés!
(pl. nyugodtan mondhatod neki az elején amikor "feszengsz", hogy nagyon vonzónak találod őt és hogy életed élménye lenne, ha kicsit levetkőzne. Tudod, leveszi a pólót és melltartót látsz, majd kicsit később ráveszed, hogy azt is vegye le, majd ráveszed, hogy kezével is nyúljon oda, ami jajj de jó érzés és meleg is, majd a végén már lehet orálozik neked a játék közben. Csak okosan)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!