Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez megbocsátható?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez megbocsátható?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy férfi, akivel ismerjük egymást régóta, de csak most kezdtünk közelebb kerülni egymáshoz, így gyakrabban találkozunk. Tegnap elmentem hozzá, sötét volt, és nem láttam a kutyáját. Sajnos pont sikerült rálépnem a lábára, ezért felnyüszített szegény. A pasi végignézte az egészet, és mérgében nyomoréknak nevezett, "b@zdmeg" kiséretében. Ez nagyon rosszul esett és én kérdőre vontam, hogy miért kell ilyen stílusban megnyilvánulni. Utána bocsánatot kért. Éreztem rajta, hogy őszinte volt és szerinte is túlzásba esett.

De azóta is kavarog bennem ez az egész, nem tudom mit csináljak.

2024. ápr. 15. 09:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
8-as egy ostoba vagy! Nekem a kutyám van hogy közvetlen a kanap mellett alszik a támlánál. Volt hogy majdnem mikor felálltam rátapostam, szerencsére csak a feje koppant a talpammal és felriadt. Még mindig nem írta le a kérdező hol volt a kutya és hogy került a lába alá, de a pasija egy b*lfasz ha sötétségbe viszi be és egy villanyt se képes kapcsolni. Ha meg udvaron történt, akkor szólhatna hogy van kutyája is vigyázzon!
2024. ápr. 15. 11:31
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Kutya ide vagy oda,így nem beszélünk.Nyilvan véletlen volt nem szándékos.Nekem is a kutyám a mindenem ,de akkor is.
2024. ápr. 15. 13:00
 13/14 anonim ***** válasza:
50%

11, te vagy mérhetetlenül ostoba. Amúgy süket a kutyád, vagy mi?

Nekik sokkal jobb fülük van, mint az embernek, csak hogy tudd, te IQ bajnok.

2024. ápr. 15. 18:34
 14/14 anonim ***** válasza:
Tipikus idegbeteg magyar ez is. Nem találsz jobbat helyette, így mindegy, hogy maradsz vagy sem.
2024. ápr. 15. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!