Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez megbocsathato bun, vagy kizaro ok?
Egy kozossegben voltam 4 hetig uj emberek kozott.Megismertem egy sracot,akivel teljesen jol elvoltam.Kicsit bunko volt a stilusa,de velem mindig normalis volt.Erdeklodo volt,es sosem nyomult,vagy tett olyan megjegyzeseket,ami arra engedett volna kovetkeztetni,hogy csak megdugni akar.. Vele aludtam utolso este,es csokon,meg osszebujason kivul nem tortent semmi,mert nem akartam meg ilyen hamar..persze probalkozott,nem nem nyomult,vagy nem eroltetett semmit.Szerette volna,de elfogadta hogy nem es kesz.Kozben en a tobbi emberrel is nagyon jol osszehaverkodtam,foleg a fiukkal...de csak ugy mint haver/barat.Persze kozuluk akartak tobben is tobbet..de nekem csak az a srac tetszett,akivel alakult valami.
Haza jottem 4 het utan,es utana is sokat beszeltunk irasban.De kozben felhivott az egyik ember onnan,hogy kerdezze meg hogy mi van velem,es kiderul hogy a kedves ember,akivel elvoltam,egy kicsit eltulzota a dolgokat,ami koztunk tortent azon az este,es ahelyett hogy hallgatott volna,olyan dolgokkal dicsekedett,amik meg sem tortentek... hat nekem ez nagyon rosszul esett,es rohadt gyerekesnek tartottam..persze nem vonhattam kerdore,mert megkertek ra...
szerintetek ez mennyire gaz?..
Viccelsz? Nem történt semmi komoly, ő meg azzal dicsekszik, hogy megvoltál neki..
Egy strigula voltál, amit még csak be sem tudott húzni!
igen...hat igazatok van.
joval 20 folott vagyunk,sajnos..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!