Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez megbocsátható?
Sziasztok!
Van egy férfi, akivel ismerjük egymást régóta, de csak most kezdtünk közelebb kerülni egymáshoz, így gyakrabban találkozunk. Tegnap elmentem hozzá, sötét volt, és nem láttam a kutyáját. Sajnos pont sikerült rálépnem a lábára, ezért felnyüszített szegény. A pasi végignézte az egészet, és mérgében nyomoréknak nevezett, "b@zdmeg" kiséretében. Ez nagyon rosszul esett és én kérdőre vontam, hogy miért kell ilyen stílusban megnyilvánulni. Utána bocsánatot kért. Éreztem rajta, hogy őszinte volt és szerinte is túlzásba esett.
De azóta is kavarog bennem ez az egész, nem tudom mit csináljak.
Nagyon sok ember érzékeny a kutyájára, és lehet hogy hirtelen reflexből jött mert megijedt, sajnos lehet hogy ezért leleszek pontozva, de belőlem is minden rosszindulat nélkül automatikusan kijött volna, mivel a kutyámat mindennel jobban szeretem.
Viszont mi volt ez a balf*szkodás, hogy olyan sötétbe mentetek be, hogy a kutyát se láttátok? Ez hol történt? Udvaron? Lakásban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!