Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik éltetek hosszab távon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik éltetek hosszab távon egyedül és párban is, észrevettétek, hogy a környezet pozitívabban ítél meg, ha van párotok?

Figyelt kérdés
Azt látom a mai napig van egy olyan nézet, hogy, aki hosszútávon egyedül él, azzal biztos valami komoly probléma van. Rokonságban is azokat pletykálják leginkább, akik szinglik és sok idősebb még sajnálkozik is, hogy "jaj, szegény Pista, nincs neki barátnője, hát mi van vele". Ha meg van, akkor talpraesettebbnek látják, hogy azért így kell, akkor vannak a dolgok rendben. Aki hosszú ideig egyedül él és mindenki leírja, azt elkezdik jobb színben látni, ha lesz párja?

ápr. 12. 16:08
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Barati tarsasagban ilyesmit nem vettem eszre. Viszont idosebb nok rendszeresen bunkok voltak vagy meregettek, majd terhes lettem, aztan anya, azota normalisak voltak velem, sot ha babakocsival vagyok, meg dumcsizni is akarnak.
ápr. 12. 19:12
 12/19 anonim ***** válasza:
84%
Ugyhogy bizonyos korokben igen szamit a megitelesed hogy egyedul vagy e, hazas vagy vagy epp van e gyereked. #11 voltam folytataskeppen.
ápr. 12. 19:14
 13/19 anonim ***** válasza:
81%

Hát persze. Kb. egy szerencsétlen vagy, ha nincs párod, másodrendű.

Utána jön, hogy nincs gyereked.

Az se jó. Mintha nem ugyanaz az ember lennél.

ápr. 12. 19:15
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ilyen tapasztalatom. Bár például a kollégák örültek, mikor lett.
ápr. 12. 20:15
 15/19 anonim ***** válasza:
78%

Ég és a föld. A saját családom és rokonaim nem vettek már komolyan, mikor 26 évesen még egyedül jelentem meg családi eseményeken, állandóna a mikor lesz barátnőd és hasonlók volt a téma, és gyerekként kezeltek. Mióta stabil párkapcsolatom van, felnőtt férfiként vesznek már.

Ugyanez baráti körben, a többségnek már volt párja, nekem még nem, mindig oda jutottunk, hogy jajj én egyedül megyek, meg éreztem, hogy ez hátrány. Mióta van barátnőm, ha egyedül is megyünk találkozni, akkor is másképp kezelnek, mert van már barátnőm, normális lakásban élünk együtt, stb.

ápr. 13. 12:35
 16/19 anonim ***** válasza:
79%

Soha nem értetem azt embereknél, hogy 1. Kinek mi köze van a másik életéhez.

2. Mért érdekel az, hogy mások mit gondolnak rólad.

Akiket én ismerek munkatársak, rokonok... senki nem járt jól a párkapcsolattal. Az én életemet meg, hagy alakítsam úgy ahogy én szeretném.

Meg nekem ne írja már elő egy másik ember, hogy én mit csinálok a szabadidőmben.

Egyébként sem olyan nagy szám elvezetni egy háztartást.

Hogy mit gondol a rokon vagy a környezet. Nem érdekel.

Foglalkozzon mindenki a saját életével.

ápr. 13. 14:55
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon sokáig egyedül voltam, eléggé későn érő típus voltam. A lényeg, hogy 25 éves koromig nem volt komoly párkapcsolatom, sőt, igazából nem volt semmilyen. Azon túl, hogy a baráti, rokoni társaságokban folyton piszkáltak, hogy mikor lesz már barátnőm, a lányok sem nagyon vettek észre, nem foglalkoztak velem. Levegőnek néztek. Aztán, amikor lett barátnőm, majd feleségem, egyrészt elmúlt az ismerősi körben kialakult piszkálódás (amit mondjuk lesz@rtam mindig is), a csajok is elkezdtek érdeklődni irántam. Már akkor is, amikor feleségem volt, munkahelyen nem egy kollegina bepróbálkozott, de ennek már lehet, hogy semmi köze nem volt ahhoz, hogy párkapcsolatban/házasságban éltem... Inkább ahhoz lehet közé, hogy hatványozottan megnőtt az önbizalmam és ez nyilván észrevehető volt ahhoz az állapothoz képest, amikor még igen, egyfajta frusztráltság uralkodott rajtam amiatt, hogy nincs senkim, pedig nagyon szerettem volna.
ápr. 15. 21:08
 18/19 anonim ***** válasza:
69%
nincsennek rokonaim nem tudom..
ápr. 15. 21:37
 19/19 anonim ***** válasza:
51%

Nekem a nagyszüleim voltak erre rákattanva, hogy jaj szegény én, vénlány leszek, nem kellek a kutyának se, sose volt pasim, nem lesz férjem, se gyerekem és szüzen fogok meghalni😂

Miközben 19 éves koromtól volt pár kapcsolatom, csak nem kötöttem a család orrára. 24 évesen pedig megismertem életem szerelmét, majd 25 évesen hozzá is mentem feleségül, gyereket pedig soha nem akarok! De ők ezt már nem élték meg. 23 éves koromig mind meghaltak.

Egyébként nem érdekelt a károgásuk soha. Én tudtam, hogy eljön majd az a férfi aki szeret engem, s én őt, és nem mentem volna soha olyanhoz aki amolyan " nincs ló jó a szamár is" csak hogy ne legyek egyedül.

Én egyébként szingliként is jól elvoltam, dolgoztam/tanultam, a hobbijaimnak éltem, élveztem az életet, és most is így vagyok, csak már a férjemmel együtt:)

Ők voltak ráfeszülve nagyon, hogy egyedül fogok maradni. ( Végül a nővérem élete alakult így, de ez meg az ő döntése volt. Neki így jó.)

ápr. 16. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!