A környezetetekben észrevettétek már, hogy elszegényedtek az emberek, és kevesebbet fogyasztanak?
Épp munkában erről beszélgettünk, és munkatársam kötötte az ebet a keróhoz, hogy ő márpedig látja a környezetén.( Ő nem él rosszul).
Én nem látom még ezt, még mindig mindenki kocsikázik és tömve vannak a plázák.
Mit gondoltok erről?
Mikor jöhet egy nagyobb lejtmenet?
Pont most voltunk a miskolci Decathlonban:D
Szarásig van emberrel, de a kivezető úton is alig tudsz kijönni, folyamatos a forgalom az Auchan felől, szinte pofátlannak kell lenni.
Én a Balatonon lakom (állandó lakosként).
Egy hónapja sehol nem lehet a faluban lakni, annyi a drága autós nyaraló. A sttandon egy törülközőnyi szabad hely nincs, az éttermekben 1 órát kell várni asztalra, a fagyizó sorába be se állok, mert esélytelen.
Most voltam Tihanyban a legvadabb főszezonban, bőven nem volt annyi ember mint amire emlékeztem korábbról, több megrendelésemet visszamondták magánszemélyek és cégek is.
Abból hogy tele a decathlon fölösleges kiindulni, a legtöbbenn inkább elköltik most a tartalékaikat aztán meg koppanak amikor egy vasuk sem marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!