Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen értékektől lesz valaki érdekes egy ember előtt?
Ebben a rovatban mindig csak a pénz/külső a téma.
Oké, de amellett milyen értékek fontosak, vagy rátok térve, milyen értékeitek vannak, mit tudtok?
Tudtok főzni? Táncolni? Stb?
Hát én elég intuitív típus vagyok, leginkább a megérzéseimre hallgatok, szóval lehet akármilyen hiper szuper a csaj, ha valahogy nem érzem azt a +t,akkor felejtős. Meg szeretek filozofálgatni az élet nagy dolgairól, ha valakivel szellemi síkon megtaláljuk a közös hangot az már félsiker. Humor,intelligencia, meg hogy bármilyen témáról lehessen eszmecserét tartani, ezek nekem nagyon fontosak. Meg hogy lelki kapcsolódás,empátia legyen a másikban.
Pénz,külső stb. téren én szerencsésnek mondhatom amúgy magam,de azonnal leveszem ha valaki csak ezekre utazik és lepattintom.
Én is tudok táncolni, de nem hiszem, hogy ez a fő párkapcsolati előnyöm.
Viszont empatikus vagyok, vidámés energikus, nagyon jól tufok rezonálni az emberekkel, jól megértem őket, szívesen segítek nekik. Nyitott vagyok és sok mindenről tudok beszélgetni, sok minden érdekel és a másikat is meg tudom hallgatni. Tanulok és ambíciózus vagyok Emellett nem vagyok félték és birtokló, úgyhogy nem sértődöm meg, ha a párom haverozik is.
Vannak ilyen praktikus skilljeim, mint hogy tudok főzni, kertészkedni, mozigni, videójátékozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!