Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon miert nem voltam eleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon miert nem voltam eleg erdekes? Miert nem kellettem? Mitol erdekes a no?

Figyelt kérdés

Randiztam kb 3 hetig egy tipikus jopasival, igazi alfa. Az is lehet, hogy o egy fukboy volt, de eleinte nagyon erdeklodott, folyton keresett azutan egyre ritkabb lett es azzal ert veget az egesz, hogy egyszer nala aludtam (nem fekudtem le vele es semmi szexualis dolog nem tortent, o akarta volna, en nem mentem bele) azota nem keresett, 2napja.

Lattam azota uj noket kovet es reagal kepeikre…De amikor hozott haza is mar egeszen bunkon viselkedett velem.

Szoval azon gondolkoztam miert voltam keves?

Dolgozom, egesz jol keresek, olvasok naponta, havonta 1 konyvet biztosan, hallgatok pszichologiat, jarok edzesekre es nagyon odateszem magam, kulsommel is foglalkozom marmint arc es ruha, van extremebb hobbim is, filmekbol es sorozatokbol is a melyebb mondanivaloval rendelkezot szeretem, lehet velem beszelni sok temaban, erdekel a gazdasag es tanulok is munka mellett, hogy szakértője legyek egy temanak.

Ugy lattam jolerzi magat velem, neha onfeldeten nevetett, de egyebkent semmit nem lepett felem romantikusan ertve.. azt is mondta ram szep no vagyok. minden kriteriumanak megfeleltem, hogy a no nezze el neki, hogy elfoglat es hol raer hol nem es neki a munka az elso, vannak furcsasagai. Nekem teljesen oke volt, mert en is elfoglalt vagyok. Ja es en is akarok családot is szoval nem ertem miert nem voltam eleg.

Nem tudom elkepzelni sem mivel lehetnek meg tobb? Talan az, hogy nem vagyok gazdag vallakozono? Vagy gazdag felsovezeto csak kozeposztalyt uton meg? Vagy nem vagyok szepsegkiralyno szepseg csak siman szep? Vagy pont butabbnak kellene lennem? De pedig mondta, hogy nagyon ritka az ilyen lany, mint en aki ennyire kelben van.

Vagy mi a baj amiert nem voltam eleg?

Lehet csak megdugni akart es mivel nem kapott meg ugy volt vele dob?

Nagyon letort ez, nem is latom miben kellene meg fejlodnom leglabb tudnam mivel lehetnek jobb.

Neztem melyik lanyt szemelte ki most de annak a lanynak szikráját sem latom az értelemnek, naponta posztol az arcarol egy kepet es ennyi..

Mi lehet a baj velem? Mivel emelkedik ki a no? Teljesen osszezavarodtam

2023. okt. 8. 17:14
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak le akart veled feküdni, te meg nem adtad magad. Így kidobott. Ne gondold ezt túl, örülj neki hogy időben kiderült.
2023. okt. 8. 17:19
 2/18 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem csak meg akart fektetni, nem tudott.
2023. okt. 8. 17:22
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Megsértetted az egóját, hogy őt, az alfát, visszautasítottad szexuálisan, így keres helyetted mást, akit kevesebb erőfeszítéssel is megdughat.
2023. okt. 8. 17:25
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon túlgondolod. Ha ennyire megvisel ez, akkor jobb ha tőlem tudod, hogy fog még nagyobb pofon érni az élettől. Meg akart dugni, te nem akartad, dobott. Ennyi. A férfiak a csillagokat is lehazudják, ha meg akarnak fektetni. Naívság azt gondolni egy kor felett, hogy a közös alvás mögött a szex szándéka nem húzódik meg. Most szerinted te vagy a szar, mert egy random faszi dobott? Egyszerűen nem passzoltak az elképzelések, ez nem ritkaság.
2023. okt. 8. 17:27
 5/18 A kérdező kommentje:
4, ha csak dugni akart miert nem mondta? Szerintem meg lehet beszelni ezt is, miert kellett elotte szamtalan randi, beszelgetes, cseteles? Ha csak szexelni akart velem es ennyi? Miert nem kozolte, hogy mivel nem szexeltunk en keresek mast?
2023. okt. 8. 17:31
 6/18 anonim ***** válasza:
69%
Mert nen tudja, hogy reagálsz rá. A férfiak nem fogják konkrétan kimondani, mit akarnak, mert kaphatnak rá nemleges választ.
2023. okt. 8. 17:32
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

1. Igaza van 3-asnak sajnos, ez kell az ilyeneknek. És amiket te felsoroltál, hogy érdekes legyél, az látod mind kuka. Neked viszont gondolom ezek fontosak, neki meg nem.

2. Lehet, hogy amúgy is továbblépett volna, ha megkap

3. Miért fontos neked ez a kategória? Úgy értem: biztos vagy benne, hogy te ezt a típust szeretnéd? Biztos hogy jó helyen keresel? Vagy csak megerősítést vársz ezektől, és később jönnél rá, hogy nem is ezt akarod, nem is illetek össze?

4. Szerintem túl aktív vagy az ilyeneknek, a viselkedéséből látszik, hogy sokkal felszínesebb, mint amilyennek te látod

5. Azt éreztem a leírásból, hogy túlgondolod a dolgokat (bocs). Sokszor olyan dolgokat gondoltok problémának, ami a férfiaknak eszébe nem jut. 6. Nem rosszból, mert látszik hogy mindent megteszel, de úgy néz ki, mintha csak az alfa típus létezne, és ennek kell megfelelni. Amelyik nő nem felel meg, az nem nő.

2023. okt. 8. 17:35
 8/18 anonim ***** válasza:
Hány éves volt ez a jómadár?
2023. okt. 8. 17:49
 9/18 A kérdező kommentje:

7, 2:igen igazad van, hogyha lefekudtem volna vele lehet ugyanugy dob. Sot akkor jobban fajt volna, hogy le is fekudtem vele es igy kidob mintha nem is leteztem volna.

3: mostanaban jottem arra ra, hogy nekem a tipikusan ferfias ferfiak kellenek, akik iranyitanak kicsit, akik tudjak mit akarnak az elettol. Azt nem tudom megmondani, hogy csak onigazolas lett volna es amennyiben jarni kezdunk nem jovok ra, hogy ez sem az igazi. De lehet ez lett volna, hiszen az ott alvos napon azt is ereztem mennyire egy tiszteletlen, hogy 10x is el kell mondanom, hogy nem szeretnek lefekudni vele. Azt valaszolta ra egyebkent, hogy nem szereti ha kontrolaljak es en azt teszem azzal, hogy nem fekszek le vele.

4: o hol arrol beszelt mennyire céltudatos es tenyleg zsenialis dolgokat mondott amiket fel is irtam magamnak, hogy ne feledjem es raadasul vallasos is volt, mondta koveti a tanitasokat. De kozben pedig igen, rengeteg korabbi zuros dolga volt, valamint egy-ket baratja mellett sokkal masabb volt a viselkedese valamint olyanokat mondott, hogy barmire, akarmire kepes lenne celjaiert…

6, eletem elso ilyen “probalkozasa”. Ez is azert, mert mar ismertem regebben is es nagyon kedveltem.

2023. okt. 8. 17:51
 10/18 A kérdező kommentje:
8,30
2023. okt. 8. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!