Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szeretném, hogy a főnök közelebb kerüljön, mit lépjek? Vannak elég érdekes jelek, de nem 100%.
Nem régóta vagyok a cégnél, de állandóan keresi a társaságom, ha meglát egyből odajön. Senkit nem pátyolgat egyébként. Mosolyog, kérdezi hogy vagyok, hogy vannak a gyerekek, stb.
Ő elvált, vannak gyerekei, én férjnél, de most valami megingott bennem. Beindít a főnököm.
Sokszor direkt arra jön és úgy intézi, hogy megérinthessen (abszolút nem lenne szükségszerű).
Tudom, nem etikus, de ezt a részét hagyjuk. Nem(csak) dugni akarok vele, komolyan érdekel!
Hogyan lehetne megtudni, hogy mit akar? Nem akarok kezdeményezni én, az nagyon elkeseredett lépés.
Tudom, itt valahogy mkinek tökéletes a házassága és soha nem gondolt a párján kívül még egy kósza ötletként sem arra, hogy milyen lenne mással.🤔
Hagyjuk már.
Most megpróbálsz másokat is lehúzni a szintedre? Bocs, de én nem süllyedek. Nem csalom meg a párom még ha csábítás és vonzalom ér akkor sem.
Felőlem te az csinálsz amit akarsz de majd ha ez miatt elváltok és a gyerekek a férjnél maradnak majd akkor is remélem bejöttek a számításaid. Vagy ennyire nem gondolkodsz előre? Érzed már a főnököd faszának az ízét a szádban? …
Nem, nem tökéletes mindenkinek a kapcsolata. De a gerinces emberek előbb lezárják a rossz kapcsolatot, és csak utána keresnek másik partnert.
Rólad viszont az is sokat elárul, hogy az új helyen véletlenül sem a portás vagy a takarító tetszett meg, hanem pont a főnököd.
4
De! Biztosan, csak a többseg nem teszi meg.
Bezzeg a fajtadat mindig elveszik felesegül... A rendes lányok, meg ritkán mennek féfjhez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!