Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szeretném, hogy a főnök közelebb kerüljön, mit lépjek? Vannak elég érdekes jelek, de nem 100%.
Nem régóta vagyok a cégnél, de állandóan keresi a társaságom, ha meglát egyből odajön. Senkit nem pátyolgat egyébként. Mosolyog, kérdezi hogy vagyok, hogy vannak a gyerekek, stb.
Ő elvált, vannak gyerekei, én férjnél, de most valami megingott bennem. Beindít a főnököm.
Sokszor direkt arra jön és úgy intézi, hogy megérinthessen (abszolút nem lenne szükségszerű).
Tudom, nem etikus, de ezt a részét hagyjuk. Nem(csak) dugni akarok vele, komolyan érdekel!
Hogyan lehetne megtudni, hogy mit akar? Nem akarok kezdeményezni én, az nagyon elkeseredett lépés.
Szia!
Igazából ez több okból is veszélyes terep,amivel nyilván tisztában vagy.Gondolok itt közös munkahelyre,főnök-beosztotti hierarchiára,stb.
Ha szeretne valamit,úgy is feldobja előbb-utóbb a találkozó lehetőségét.Azon a ponton pedig neked kell mérlegelned,ér-e annyit az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!