Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan sztoritok, hogy azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

K.O. kérdése:

Van olyan sztoritok, hogy azt hittetek bejottok a masiknak, pedig nem is? Nagyon be lehet nezni neha, biztos vannak erdekes tortenetek:D

Figyelt kérdés

ez a hsz inditotta el bennem ezt a kerdest, mondjuk ebbe semmi extra nincs is, de pont azert lettem kivancsi, mar erdekelnenek komolyabbak

[link]

2022. dec. 6. 12:46
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:

Ez a "sikerül vagy nem", eléggé képlékeny dolog.

Általában "bejövök" az ismeretségi körömben több személynek is, de a tapasztalatom az, hogy ezek a "szerelmek" különféle okoknál fogva nem tudtak elmélyülni. Maradni szokott a plátói rajongás.

2022. dec. 6. 13:03
 2/23 A kérdező kommentje:
13:03 koszi, de olyasmire gondoltam, mint ami a kepen van, hogy tok azt hitted bejossz a masiknak, pl tortent valami amibol teljesen azt szűrted le, vagy ugy is erezted, de aztan kiderult hogy megsem akar semmit
2022. dec. 6. 13:07
 3/23 anonim ***** válasza:
93%
Igen, van ilyen sztorim. Még 10 éve, egyetemen egy srác nagyon kereste a társaságom, sok időt töltöttünk együtt. Nekem bejött, és én hülye, azt hittem hogy ez kölcsönös. Aztán, úgy két hónap múlva nagy bizalmasan megmutatta egy lány adatlapját Facebookon, hogy őt szeretné elhívni randira, mi a véleményem róla így kép alapján. Jó pofát vágtam a dologhoz, meg igazából megtisztelő is volt, hogy engem kérdezett, így lelkesnek tűnve mondtam ezt-azt. A randi megvolt, össze is jöttek, azóta már házasok is. Én soha nem mondtam neki, hogy voltak ilyen irányú érzéseim, és jó is hogy nem mondtam, mert idővel ez teljesen lecsengett, egy év múlva én is megismerkedtem mással, akihez később hozzá is mentem. Akkor jöttem rá, hogy amit az iránt a srác iránt éreztem, nem szerelem volt meg semmi komolyabb érzelem, csak a kedvességét, barátságosságát értelmeztem félre. Örülök, hogy nem mondtam el neki, mert az betette volna a kaput a barátságunknak, így meg sokáig jóban voltunk, és a földrajzi távolság lazította végül meg a kapcsolatot, nem a szerelmek.
2022. dec. 6. 13:12
 4/23 anonim ***** válasza:

Ha elsőre szimpatikus vagy és mégsem jön össze, akkor az azt jelenti, hogy amint megismert, valami nem tetszett benned. Persze lehet, hogy csak elrontottál valamit az ismerkedésben.

De lássuk be, ha nekünk megtetszik egy lány, az sem jelenti azt, hogy biztosan lesz belőle valami, mert kiderülhetnek taszító dolgok róla is.

2022. dec. 6. 13:14
 5/23 A kérdező kommentje:

13:12

ja es van az a tipus, aki ilyenkor még azt is belegondolja, hogy biztos azert mutogatja a csajt hogy feltekennye tegyen:D nagyon durva neha miket csinal az agy, vagy az ego, a vágyak, vagy nem is tudom pontosan mi.. hogy miket bele lehet latni sokszor a semmibe..

elgondolkodtatoak az ilyen sztorik, a tied is, hogy mi lett volna ha? mert nem biztos, hogy az amit gondolsz/gondoltal:) sose lehet tudni

2022. dec. 6. 13:19
 6/23 anonim ***** válasza:
73%
#3-as vagyok. Nos, mivel mindketten más oldalán lettünk boldogok, így végülis már nem izgat, nem gondolkodtam, gondolkodom rajta. Azóta mindketten sokat változtunk. De mivel egyetem alatt jól kijöttünk egymással, azt hiszem, ha párkapcsolat alakult volna ki, valószínűleg hosszú távon is működőképes lett volna.
2022. dec. 6. 13:24
 7/23 A kérdező kommentje:

13:14

na most nem tudom, most en fogalmazok felreerthetoen, vagy fogalmam nincs, de erre igy nem tudok mit mondani.. nem rolam szol a kerdes, csak erdekes ami mogotte van:) marmint a kerdes mogott..

de mar most belegondoltam, nekem ha valaki bejon, akkor az bejon ugy ahogy van, nem is nagyon volt olyan hogy valami olyan derult volna ki hogy csak az miatt semmi komolyabb ne legyen, annak mar valami nagyon taszitonak kell lennie.. bar olyan volt mar, hogy idokozben derult ki hogy mennyit iszik a masik, vagy drogozik stb ezek azert nem jonnek le elso talalkozasnal, meg nekem mondjuk taszito, de nem tudom, ahhoz nagyon sokat kell tenni hogy ha valaki bejon, akkor az mar ne jojjon be

2022. dec. 6. 13:42
 8/23 A kérdező kommentje:

13:24

hat igen, lehet azt erezni, hogy ki az akivel mukodne, meg ki az akivel nem.. en hiszek abban hogy minden ugy van jol ahogy.. az meg hogy valtoztatok az termeszetes, az lenne a fura ha nem:D sztem ugyanugy jol kijottetek volna, mert ha osszejottetek volna akkor meg egymassal valtoztatok volna, tehat nem tudom, erdekes az elet, hogy miert, hogy mi-miert, es miert pont ugy ahogy, es miert pont akkor es huu rengeteg kerdes van bennem amugy, pedig nagyon sokat mar igazolt az elet, marmint hogy minden ugy van jol ahogy, de kozbe megis ott van az emberbe a para, hogy annyira mashogy tortenhetett volna minden, marcsak kis aprosagok miatt is hogy áhh nem tudom, erdekes ez a "miert pont" kerdes, de az a lenyeg hogy boldogok vagytok:) bar azt hogy a masik tleg boldog-e azt sose tudhatod.. na jo beken hagylak:D csak nem tehetek rola en mar ketelkedek mindenben es ez miatt erdekel minden

2022. dec. 6. 13:54
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Igen, volt ilyen. Azt hittem bejövök az illetőnek, én vagyok neki az álomnő, aztán kiderült számomra, hogy rondának, öregnek, elhízottnak, unalmasnak, lustának, lúzernek tart. 🤷‍♀️ Kicsit hazavágta az önbizalmam az eset.
2022. dec. 6. 14:03
 10/23 anonim ***** válasza:
48%
Altalaban azzal vagyunk kedvesek aki tetszik.. amit te masoltal esetet az az 1% -a ilyen a 100 bol max.. ugy hogy en arra adnek ha valaki kedves es felenk , vagy kommunikativ ...
2022. dec. 6. 14:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!