Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan sztoritok, hogy azt hittetek bejottok a masiknak, pedig nem is? Nagyon be lehet nezni neha, biztos vannak erdekes tortenetek:D
ez a hsz inditotta el bennem ezt a kerdest, mondjuk ebbe semmi extra nincs is, de pont azert lettem kivancsi, mar erdekelnenek komolyabbak
Ez a "sikerül vagy nem", eléggé képlékeny dolog.
Általában "bejövök" az ismeretségi körömben több személynek is, de a tapasztalatom az, hogy ezek a "szerelmek" különféle okoknál fogva nem tudtak elmélyülni. Maradni szokott a plátói rajongás.
Ha elsőre szimpatikus vagy és mégsem jön össze, akkor az azt jelenti, hogy amint megismert, valami nem tetszett benned. Persze lehet, hogy csak elrontottál valamit az ismerkedésben.
De lássuk be, ha nekünk megtetszik egy lány, az sem jelenti azt, hogy biztosan lesz belőle valami, mert kiderülhetnek taszító dolgok róla is.
13:12
ja es van az a tipus, aki ilyenkor még azt is belegondolja, hogy biztos azert mutogatja a csajt hogy feltekennye tegyen:D nagyon durva neha miket csinal az agy, vagy az ego, a vágyak, vagy nem is tudom pontosan mi.. hogy miket bele lehet latni sokszor a semmibe..
elgondolkodtatoak az ilyen sztorik, a tied is, hogy mi lett volna ha? mert nem biztos, hogy az amit gondolsz/gondoltal:) sose lehet tudni
13:14
na most nem tudom, most en fogalmazok felreerthetoen, vagy fogalmam nincs, de erre igy nem tudok mit mondani.. nem rolam szol a kerdes, csak erdekes ami mogotte van:) marmint a kerdes mogott..
de mar most belegondoltam, nekem ha valaki bejon, akkor az bejon ugy ahogy van, nem is nagyon volt olyan hogy valami olyan derult volna ki hogy csak az miatt semmi komolyabb ne legyen, annak mar valami nagyon taszitonak kell lennie.. bar olyan volt mar, hogy idokozben derult ki hogy mennyit iszik a masik, vagy drogozik stb ezek azert nem jonnek le elso talalkozasnal, meg nekem mondjuk taszito, de nem tudom, ahhoz nagyon sokat kell tenni hogy ha valaki bejon, akkor az mar ne jojjon be
13:24
hat igen, lehet azt erezni, hogy ki az akivel mukodne, meg ki az akivel nem.. en hiszek abban hogy minden ugy van jol ahogy.. az meg hogy valtoztatok az termeszetes, az lenne a fura ha nem:D sztem ugyanugy jol kijottetek volna, mert ha osszejottetek volna akkor meg egymassal valtoztatok volna, tehat nem tudom, erdekes az elet, hogy miert, hogy mi-miert, es miert pont ugy ahogy, es miert pont akkor es huu rengeteg kerdes van bennem amugy, pedig nagyon sokat mar igazolt az elet, marmint hogy minden ugy van jol ahogy, de kozbe megis ott van az emberbe a para, hogy annyira mashogy tortenhetett volna minden, marcsak kis aprosagok miatt is hogy áhh nem tudom, erdekes ez a "miert pont" kerdes, de az a lenyeg hogy boldogok vagytok:) bar azt hogy a masik tleg boldog-e azt sose tudhatod.. na jo beken hagylak:D csak nem tehetek rola en mar ketelkedek mindenben es ez miatt erdekel minden
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!