Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan sztoritok, hogy azt hittetek bejottok a masiknak, pedig nem is? Nagyon be lehet nezni neha, biztos vannak erdekes tortenetek:D
ez a hsz inditotta el bennem ezt a kerdest, mondjuk ebbe semmi extra nincs is, de pont azert lettem kivancsi, mar erdekelnenek komolyabbak
14:03
jezusom ez igen, hallottam már cifra sztorikat, meg lattam is jo szineszi alakitasokat, de ilyet még en se.. ez tleg durva es mar jon is belem a kerdes, hogy hogy tudjak igy megjatszani az emberek magukat? oke hogy kell egy ok, pl a legtobb ember szereti ha szeretik, vagy ott van a penz, amibe mar rendesen szerelmesek az emberek, nem is a masikba, hanem a penzbe,m meg lehetne sorolni az indokokat, de nem hiszem el hogy ilyenkor nem ebred fel a lelkiismeretuk? vagy nem 5zar erzes hogy valakinek ezzel akar az egesz eletet tonkreteszik? mert azert egy onbizalmat ujraepiteni nem kis melo.. nem tudom ebbe hogy nem gondolnak bele.. hát sajnalom ami tortent, remelem azota mar helyrejottel
14:03
Nem, csak ismerkedés szakaszban voltunk, nem játszott el egy párkapcsolatot.
14:14
amugy igen, nekem is volt tobb ilyen haverom, tok joban voltunk mar az elso pillanattol, kedvesek aranyosak voltak, mar neha tul is, igy visszagondolva, aztan evek mulva derult ki, hogy akartak volna tobbet is csak nem merték.. de az a durva hogy eszre se vettem az egeszbol semmit anno, sot, tehat nem tudom, mar megint jon a kerdes, hogy lehet igy eltitkolni is? nem hiszem el neha az eletet:D vagy az embereket vagy mar nem is tudom mit nem hiszek el, mar lassan semmit.. akkora szinjatek az egesz elet, hogy azt leirni nem lehet, tisztelet a kivetelnek
14:17
ja akkor az még a jobbik eset, akkor szerencsed volt.. elég sokan csinaljak evekig is.. bar ismerkedesnel is eleg gaz, foleg ilyen formaban.. mondjuk ezzel magukat egetik:D
14:31
en nem:D en mar nem hiszek el semmit se, lehet azert nem tunt fel:D
14:40
abba biztos lehetsz:D a legtobb no eleri amit akar
22:09
sztem is, bar szemelyisegfuggo is, de nagyreszt igaz.. es nem csak noknel sajnos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!