Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne tudatossá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne tudatossá tenni barátnőm?

Figyelt kérdés

Jön egy ötlet, ő tornázni fog, vesz eszközöket, max 1×, 2x csinálja ( amit legbelül szerintem vásárláskor is tudott) majd csodálkozik hogy nem fogy. Hogy fogyna ha torna után rögtön eszik, és este 8kor megeszik 8szelet rántott párizsit meg egy tál pörköltet..

Vagy a diéta miatt nem akármit ehet, de olykor ő eszik olyan ételt amit nem lehet és ő megveszi magának. Viszont ha más egyszer megkínálja ugyanolyan ételel akkor ő nem ehet a diétája miatt ( akkor bezzeg nagy gond h azt akarnak adni neki)..és csodálkozik hogy nem javul..

2024. ápr. 11. 23:09
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
19%
Remelem jon valaki,akinek igy tetszik,hogy nem kell lefogynia.
2024. ápr. 11. 23:15
 2/19 anonim ***** válasza:
73%

Én pl nem engedtem a férjemnek hogy beleszóljon a saját privát dolgaimba.

80 kilós voltam, elkezdtem diétázni , ő meg hordta haza a sütiket….. azt mondta ne fogyjak le mert így vagyok szép.

Megcsináltam mégis.

Csak ne ugasson a másik ember……..

2024. ápr. 11. 23:16
 3/19 anonim ***** válasza:
64%

Nincs olyan hogy nem lehet.

Kevesebb kalória kell, mint amennyit felhasználsz. Tehát dedicit kell. Minden más már csak a hatékony fogyás/egészséges etkezés/éhség kérdése.

Ha napi 3 tábla csokit eszel és semmi mást akkor is fogyni fogsz...

Szóval tudatosan kellene csinálni..

Mellesleg idő korlát sincsen hogy este már nem lehet stb..

Ja és nem kell megvonni magadtól a szénhidrátot sem.

Van egy kis tapasztalatom szóval tudom hogy ki a hatékony mi nem. :D

2024. ápr. 11. 23:18
 4/19 anonim ***** válasza:
38%

Ha ő maga szeretne fogyni saját maga miatt, akkor az a legjobb, ha vele együtt kezdesz el mozogni és normálisan enni. Így tudjátok egymást motiválni.

Nem elég eltökélt. Magamra ismertem benne egyébként, ugyan ezt csinálom évek óta.

2024. ápr. 11. 23:20
 5/19 anonim ***** válasza:
81%

Te szerinted tudatos vagy ezzel az este 8-as baromsággal meg torna után nem evéssel?

Szerinted kevesebb kalória van a pörköltben napközben, mint 8 után? (Egyébként meg a pöri nem rossz kaja.)

Edzés után pedig lehet enni. Én is azt teszem. Előtte nem akarok enni, mert nem tudnék mozogni. Utána meg valami táplálót nem árt.

2024. ápr. 12. 02:32
 6/19 anonim ***** válasza:
64%

Miért nem beszélsz vele erről? Miért nem világosítod fel hogy ez nem így működik?

Tényleg ennyire tutyimutyik lettek a férfiak hogy nem bírnak beszélni a párjukkal arról ami zavarja őket?

2024. ápr. 12. 04:47
 7/19 anonim ***** válasza:
0%

#3 nem paranoiás vagy hanem hülye. A kalória deficit nem ilyen egyszerű ha közben a makrók nincsenek rendben te high 🤡

Kérdező: sehogy! Ha ő ennyire gyenge fejben, te ha fejre állsz se fog megváltozni. Nekem is van ilyen kollégám tolja a diétát előttünk otthon meg nasizik ezerrel azt még saját magát is átveri és nem érti miért olyan mint egy telibeszart búvárruha izmosan.

2024. ápr. 12. 06:53
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
#7 Fogyni úgy is lehet, hogy kevesebbet eszel mint előtte és mozogsz. Régen is tudtak fogyni, pedig nem számoltak makrókat...Ez most lett divat pár éve.
2024. ápr. 12. 07:16
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
7-es én is számolom a makró arányait kalóriadeficitben vagyok, de amit mondasz, hogyha a makrok nincsenek rendben nem fogy az nem igaz, ha a kalóriadeficitben van még mindig fogy. Gondolom nem izmot épít hanem súlycsökkenés a célja a lánynak. Leginkább azzal cseszik ki magával, ha nem fogyaszt fehérjét pl hogy gyors felszívódású üres kalóriákat visz be magának, és ugyanolyan éhes marad, mert nincs bennük tápérték.
2024. ápr. 12. 07:43
 10/19 anonim ***** válasza:
78%

7es

De igen, ilyen egyszerű te észlény.

És nekem pampoghatsz meg okoskodhatsz, biztos én vagyok külnleges ember hogy akkor is tudtam fogyni amikor a makrók nem voltak nálam rendben.

Bohóc.

2024. ápr. 12. 07:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.