Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az probléma hogy nem szoktam erőltetni a szexet a kapcsolataim elején?
Figyelt kérdés
Így nem tudom mennyit szoktam várni vele de eltelik azért elég sok idő 🤷
28/f
2024. ápr. 11. 22:47
11/16 anonim 

válasza:

Nekem nem baj, szeretem, ha valaki szavakkal, gesztusokkal felkelti bennem a vágyat, mert amúgy nálam nagyon fejben dől el a dolog, ha valaki sietteti vagy kapkod, nem tudok ráhangolódni.
12/16 anonim 

válasza:

Szerintem akkor is gaz, amikor az egyik fel annyira unalmas, annyira nem tudja fenntartani az érdeklődésemet, hogy egyből a szexszel akar kezdeni. Számomra nagyon kiábrándító.
13/16 anonim 

válasza:

Az én legnagyobb bajom a társkeresésben pont ez. Velem senki nem fog az ágyban passzolni, mert addig nem akarok szexelni, amíg nem ismerjük egymást. Ha beleszeretek valakibe, akkor meg lehetetlen a rossz szex.
14/16 anonim 

válasza:

Ki kell puhatolózni, a csaj is mit akar. Első randi még oké. De 28 évesen már nem kell fél évet várni a szex-el. Az gyanús a nőknek is. Nagyon sokan alkalmazzák a 3 randis szabályt, és szerintem teljesen logikus is.
15/16 anonim 

válasza:

"Ha valaki mindenkivel lefekszik akkor olcsó lotyó marad függetlenül attól hogy ezt veled is tette vagy sem"
lehet, de ő is egy olcsó hím lotyó, ha mindenkit meg akar dönteni,
16/16 A kérdező kommentje:
Nem, a férfi aki mindenkivel szexelni akar az egy teljesen átlagos és egészséges férfi, a nő aki mindenkivel dugni akar az nimfomán és egy krva
2024. ápr. 13. 18:38
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!