Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hatalmas hátrány, ha egy nő pattanásos?
Rajta vagyok a kezelésen, de nem megy olyan könnyen. Jelenleg az vagyok, pattanásos.
Lesminkelem, de azért valamennyire látni.
Nagyon tetszik valaki, aki egy jó pasi. Én is jó nő vagyok, ha nem nézzük a bőröm állapotát. Jó alakom van, és maga az arcberendezésem, szemeim szépek. A férfinak viszont tökéletes a bőre. Félek, hogy ez hátrány lehet, főleg, hogy a mi korosztályunkban (22, 24 év) már nem szoktak pattanásosak lenni az emberek.
8# Egyébként kissé tényleg túlzásokba estél ezzel, mert a kérdező nagyon nem erről beszélt. És szerintem önbizalma is van, nyilván valamelyest zavarja a pattanás, de azért ő is tudja hogy ez nem a világvége és attól még szép. Hisz ezt is leírta, bár más meg ezért állt bele!
Nehéz nektek itt megfelelni.:D
9
"Mellesleg tisztában vagyok magammal. Tudom, hogy szép az arcom, jó az alakom, de csúnya a bőröm. Nem csak a rosszat kell észrevenni, hanem a jót is."
Ezt ő maga írta. Végképp nincs megemlítve, hogy belülről milyen is ő. Pedig a lényeg a belső hiába klisé. A külső megfog, ez tény, de a belső tart meg valakit valaki mellett.
Mégcsak tetszik neki a férfi, nem írta, hogy randiztak-e, csókolóztak-e és már agyal fölöslegesen.
Egyáltalán tetszik-e annak a férfinak külsőre? Hiába van rajta smink, néz ki jól ha neki nem az esete, ugye?
Persze ha bejön neki mint nő és már túl vannak ezen-azon akkor meg lehetne mutatkozni smink nélkül. Megemlíteni ha szerinte fontos, hogy amúgy pattanásos az arca hiába jár kezelésekre.
Egyébként a sok smink, az, hogy a bőr nem kap elég levegőt, oxigént okozhatja, hogy pattanásos ha már évek óta ilyesmikkel küzd. Valljuk be hormonális változásokra a tabi
eléggé jó segítség.
Annak a bőrnek kell napfény, levegő napközben smink nélkül is. Szóval ha a kérdező mindig sminkel, nagyon keveset van nélküle okozhat arcával kapcsolatban bőrhibákat.
Ha túloztam akkor túloztam szerinted, vagy bárki más szerint.
Én így látom. És nem fogom megváltoztatni a véleményem.
#8, menj, játssz valamit vagy olvass, ha ennyi az időd.
Az, hogy tisztában vagy a jó tulajdonságaiddal, nem jelenti azt, hogy minden téren magabiztos vagy. Én nem tartom magamat rossz nőnek, ettől még elbizonytalanítanak a pattanások. Hidd el, van ilyen. Nem csak az létezik, hogy bányarém vagy és annak is tartod magad, vagy tökéletes. Mellesleg nem csak nyugtatom magamat a jó alakommal, hanem tényleg az van. 🤔
Igen, fontosak a külsőségek, mert nekem is fontosak bizonyos külső jegyek egy férfiban. Aki nem vonz, azzal nem tudok együtt lenni. Nem azért, mert nem érdekel a belső, de a kettő összessége kell egy jó kapcsolathoz. Fizikai vonzalom és belső összhang. Ezért is érdekel, hogy mit gondolnak a külsőmről a férfiak, és sosem fogom megérteni azokat a nőket, akik rendezetlenül, szőrösen, pattanásokat nem kezelve/sminkelve, elhízás ellen nem téve önelfogadás mellett voksolnak, és várják, hogy így is hatalmas gerjedelmet keltenek majd a férfiakban.
Azonban ne félj, tisztában vagyok a belső értékeimmel is, de egy jól működő kapcsolathoz csak az nem elég. Pusztán az is kell.
Mióta itt a jó idő, napoztatom minden nap, a házban meg makeup-free vagyok. Kap a bőrikém elég törődést, napozást, jó kis kozmetikumokat. Ez valószínű hormonális lesz, csak még nem vizsgáltak ki rendesen. (Nagyon nehéz becsületes orvost szerezni, aki nem fogamzásgátlóval tömne, mert nem jut eszébe más.)
Allergia is lehet, nem megfelelő étkezés.
Látod, felkaptad a vizet. Egyébként nem írtam, hogy nem szép az arcod, alakod. Honnan tudnám? Azt írtam, hogy azzal nyugtatod magad. Ami normális jelenség, de belülről kellene fakadni annak az önbizalomnak.
Ha tegyük fel bármelyik férfi elutasít az arcod miatt akkor bár rosszul esik továbblépsz.
Hidd el aki tényleg oda lesz érted az kívánni fog úgyis,
ha szerelmes lesz beléd az nem az arcodba, alakodba lesz hanem beléd, azért amilyen ember vagy.
Kevered a szezont a fazonnal.
Érthető is bizonyos szempontból hiszen azt tukmálják belénk hogyha van egy kis tökéletlenség rajtunk akkor az már igénytelenség, undorító blabla.
De nem kéne, hogy irányítja az életed.
"Én nem tartom magamat rossz nőnek, ettől még elbizonytalanítanak a pattanások."
Azok a pattanások tökretehetik az egészséges önértékelésed mint a huzat.
"Félek, hogy ez hátrány lehet, főleg, hogy a mi korosztályunkban (22, 24 év) már nem szoktak pattanásosak lenni az emberek."
Dehogynem, vannak még sebhelyek is. Nekem is van bárányhimlő után az arcomon mert én "okos" elvakartam és hiába van rajtam make up akkor is látszik.
Egy csomó nőnek, férfinak akné után akad, vagy még pattanásosabb mint te.
Azt írtad nem vészes.
Vigyázz, az, hogy azon töprengsz, idegesít, stresszelsz rajta méginkább pattanásokat idéz elő.
A belső egyensúly, önbizalom fontos. Dolgozz rajta és ha vevő rád akkor tartsd szem előtt, hogyha amiatt dob akkor nem a te emberkéd!
Ha hormonális eredetűnek sejted, nézelődj IR és PCOS témában is. Rengeteg a hülye doki, jobb, ha magad jársz utána, aminek kell (ha van rá anyagi kapacitásod), és kb. már csak megerősítésért mész. Tapasztalat.
Szintén tapasztalatból felvetnék még valamit: glutén, tejfehérje (tehát kazein, nem laktóz! bár az is játszhat...) és egyéb intoleranciák. Ha belefér anyagilag, tolj egy [link] -t, az az említetteken kívül rengeteg mást is ki tud még hozni, lehet, hogy érnek majd meglepetések...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!