Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok mekkora hátrány nálatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok mekkora hátrány nálatok a fiún a pattanásos bőr?

Figyelt kérdés

Minden nap kezelem de elég sok termelődik sajnos, bőrgyógyászhoz is járok de nem sokat javul..

Szóval ez teljes kizáró tényező nektek? Még ha amúgy helyes is meg minden? Amúgy igényes vagyok magamra minden téren..

16/F

2009. nov. 26. 19:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

egy idő után nem leszel annyira olyan kezelni kell tovább és kész

amúgy ha nagyon olyan akkor lehet h vannak egyeseknek gátlásai felőle de szerintem nem a legfontosabb dolog nyugodj meg

2009. nov. 26. 19:58
 2/11 anonim ***** válasza:
Ha tetszik a srác (és most a pattanásoktól eltekintünk), és aranyos, kedves stb., akkor egyáltalán nem számít.
2009. nov. 26. 20:00
 3/11 anonim ***** válasza:

Osztálytársamnak én mondtam, hogy menjen el bőrgyógyászhoz és elment, hála nekem egy fél év múlva rá sem lehetett ismerni 1 db pattanása sem volt. Szépen letisztult az arca.

Azt mondta, hogy olyan gyógyszert szed ami mellé fájdalomcsillapítót is kel szednie.

2009. nov. 26. 20:03
 4/11 anonim ***** válasza:

Nekem pl egy kicsit pattisabb arcú srác tetszik és inkább nekem vanak gátlásaim hogy én bejövök-e neki..

Ne aggódj nemhiszem hogy ez akkora probléma lenne,és montad is hogy igényes vagy és még kezelgetni is próbálgatod.No para;)

15/L

2009. nov. 26. 21:13
 5/11 anonim ***** válasza:
Alapjáraton közepesen vagyok pattanásos, de épp akkor jöttem össze az eddigi legjobb nőmmel, amikor a legragyásabb voltam...
2009. nov. 26. 21:40
 6/11 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem zavaró. :) A pattanás szinte természetes dolog, egy idő után pedig úgyis elmúlik. Szóval fel a fejjel, nincs ezzel semmi gond. :)
2009. nov. 27. 10:24
 7/11 anonim ***** válasza:
tesómnak is tele volt és most már 20 éves és már semmi.Nem annyira zavaró főleg ha a másik félnek is van.
2009. nov. 27. 14:07
 8/11 anonim ***** válasza:

Az én barátomnak is vannak pattanásai, de nem zavarnak. Mivel természetes hogy ilyen korban kijönnek a pattanások.

És ha szeretsz valakit úgy sem azt fogod nézni :)

2009. nov. 27. 20:11
 9/11 anonim ***** válasza:
A pattanásról és az arcod zsírosságáról nem tehetsz mint a bőr színedről sem. Nálam ez nem kizáró ok, De legyen aranyos kicsit rámenős és kedves :D
2009. dec. 1. 19:20
 10/11 anonim ***** válasza:
Lemaradt 15/L
2009. dec. 1. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!