Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok mekkora hátrány nálatok a fiún a pattanásos bőr?
Minden nap kezelem de elég sok termelődik sajnos, bőrgyógyászhoz is járok de nem sokat javul..
Szóval ez teljes kizáró tényező nektek? Még ha amúgy helyes is meg minden? Amúgy igényes vagyok magamra minden téren..
16/F
egy idő után nem leszel annyira olyan kezelni kell tovább és kész
amúgy ha nagyon olyan akkor lehet h vannak egyeseknek gátlásai felőle de szerintem nem a legfontosabb dolog nyugodj meg
Osztálytársamnak én mondtam, hogy menjen el bőrgyógyászhoz és elment, hála nekem egy fél év múlva rá sem lehetett ismerni 1 db pattanása sem volt. Szépen letisztult az arca.
Azt mondta, hogy olyan gyógyszert szed ami mellé fájdalomcsillapítót is kel szednie.
Nekem pl egy kicsit pattisabb arcú srác tetszik és inkább nekem vanak gátlásaim hogy én bejövök-e neki..
Ne aggódj nemhiszem hogy ez akkora probléma lenne,és montad is hogy igényes vagy és még kezelgetni is próbálgatod.No para;)
15/L
Az én barátomnak is vannak pattanásai, de nem zavarnak. Mivel természetes hogy ilyen korban kijönnek a pattanások.
És ha szeretsz valakit úgy sem azt fogod nézni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!