Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hátrány, ha a lány arcán pattanások vannak?
szebbnek szebb a sminkelt arc...de nálam hátrány a smink...még ha nem is látom, csak megtudom akkor is...senki sem tökéletes...nem kell annyira hiúnak lenni, hogy rejtegetni kell ezeket a dolgokat...más ha mondjuk esküvői képek miatt teszi vagy valami alkalomra...de ha csak úgy a mindennapokra az nekem nem jön be...
21F
mielőtt összejöttem a barátommal, már akkor is látott képeken, és mondta, hogy ne sminkeljek, mert felesleges, és néhány kis patti normális :)
sokszor kényszert érzek, hogy sminkeljek, de mindig elmondja, hogy az mennyire nem jó, a pattanások meg elmúlnak stb.. szóval őt nem zavarja :)
meg akikkel erről beszéltem, abból az összes pasi azt mondta, hogy utálja az alapozót a csajokon :)
16L
Én egyszer tettem fel magamnak alapozót és a barátom egyből kiszúrta,nem tetszett neki,mert ha puszit adott az arcomra érezte hogy olyan ragadósos,igy vette észre hogy van valami az arcomon..
Képzelem milyen rossz lehet ugy egy lánynak puszit adni,undoritó
Ezért inkább nem is használok semmilyen púdert,alapozót,sem korrektort.
Azért a férfiak nem látják ennyire a részleteket, nehogy azt hidd. :)
Szerintem a megfelelő alapozó és korrektor megtalálása világokat menthet meg. Sehová sem megyek alapozó és korrektor nélkül és nem látszik az arcomon, csak az, hogy "tiszta". Ha a megfelelő árnyalatot, tónust és alapanyagokat választasz, nyert ügyed van.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!